Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még annyit ehhez a válogatott nem válogatott dologhoz.
Hogy ez igaz... a gyakorlatban a legtöbb OC fórumok olvasgatása alapján olyan 4.2 - max 4.4 körül van/áll meg áltagban.De ez még mindig bőven a normál turbó felett van, egy 4GHz tuning simán belefér bármelyik retail haswellbe.

De sehol nem írják ezt a problémát le.
Ettől még létezhet... csak gyakorlatban nem jön elő. Még a legtöbb stressz teszt alatt sem. -
OK. Várom a túlmelegedős teszteket... én olvasgatom azokat akik vettek és nincs ilyen problémájuk. Sorry.

Sőt, ha már munka vannak akik újrafordították a spéci kis kódjaikat és 20+% gyorsulást mértek az IB-hez képest is.

(326) De olvastam hidd el... ez a stresszteszten kívül soha nem jön elő. Hidd el nekem, semmi valódi hasznos program alatt nem jön elő.

-
És akkor throttlingolni fog?
Túlmelegszik?Ugyan már... pont hogy ti nagyítjátok fel.
Mutass már egy haswell OC tesztet ahol 4.7GHz-en tesztelik és túlmelegedett vagy throttlingolt bármi alatt?Ugye hogy nem fogsz találni, mert ez a gyakorlatban nem probléma.
Ilyen valós terhelés nincs mint AIDA FPU only stressz teszt.
És ha tokon belül a core eléri a maximum 70-80%-át, akkor mi van? De tényleg mi lesz akkor?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi