Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Lehet, hogy +2 felulet lesz, de az csak 1 reteg pasztat jelent, ami szinten rendesen osszeer. Az, hogy meg nem csinaljak, nem feltetlen azt jelenti, hogy nem jo megoldas.
Ha mindenki igy gondolna, akkor senki sem talalna ki uj dolgot, hiszen ha mas nem hasznalja, akkor nyilvan szar...
-
djculture
félisten
Ja kicsit bekavarodtam nem jót linkeltem. Minden estre aki leszedi a kupakot és újra pasztázza annak a gyártó tuti hogy nem fogja gariztatni ha bármi baja lenne. Én is csináltam már ilyet de tudtam hogy a garinak annyi és bevállaltam. Ha erre te garanciát akarsz vállalni te dolgod nagyker/gyártó egyből visszadobja tapasztalat.
-
proci985
MODERÁTOR
vagy extrémebb esetben pár bolt kupakszedett, tesztelt procikat fog árulni.
pl a TRUE esetén pár bolt custom polírozott példányokat árult a buckák kivédésére.
djculture: az egy 965ös forrasztott kupakkal. egyébként forrasztottaknál is le lehetett szedni, csak semmi értelme nem volt. q6600ról emlékszem, hogy olvastam, ott semmit nem nyert a kupakozással, az illető.
-
-
ST05
őstag
[link]
( tehát ergó itt ezzel azt állitod, hogy csak azért értem el 4700-et mert i5,
i7 el már nem ment volna ,,,mert jobban melegszik )
megvan a fonal lassan?
ha azt sem tudod miről beszéltünk ,akkor ne szólj hozzá kérlek,
és semmiképp se mond hogy nagyon nem mindegy, ha tényleg nem tudod miről van szóAttix: akkor miért személyi számitógép a pc ? ( personal computer)
pontosan a személyreszabhatósága végett ,
de javíts ki ha tévedek -
ST05
őstag
én megértem hogy alapon milyen szar, de ezek személyi számitógépek,
melyeket személyre szabunk , finom hangolás,
tune szó is hangolást jelent de mindegy,
hiába szivok fél éjszakát hogy gyári hütövel 4700mhz cpu stress megállt 80 fokba
egyikötök se mondaná hogy szép eredmény, csak az ócsárolás megy meg az anti-intel ezés,
nem azon "kéne pörögni" milyen szar, hanem megoldani a problémát, na én befejezem itt ezt veled ,
mert csak fikázni tudsz mást nem , -
mghltm
addikt
egy norveg felhasznalo kupak nelkul huti ek-val ( EK-Supremacy PreciseMount Add-on Naked Ivy ), majdnem 30 fokot nyert vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- OLED TV topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Hobby elektronika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi