Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fepeti
csendes tag
Úgy tűnik másnak is feltűnt, valami nem ok. A kijelzett 23088-at letöltve valójában a 22251 jön, ami bitazonos az originális 22251 verzióval.
https://community.cyanlabs.net/t/new-sync-3-version-3-4-23088-still-3-4-22251-actually/8954 -
radi8tor
MODERÁTOR
Én csak aftermarket megoldásról hallottam (egy külön doboz, de ahhoz a kamerákat is cserélni kell).
A gyári kamerákkal az a gond, hogy az autó szoftvere blokkolja a hozzáférést menet közben, na meg az sem ideális, hogy NTSC kamerák vannak benne.Azt legalább sikerült elérnem, hogy a hátsó kamerát be tudom kapcsolni menet közben.

Ehhez jailbreakelni kell sync-et, meg OBD íróval átírni egy paramétert a kocsi konfigjában hogy engedje menet közben nézni a kamerát. [kép] [kép] -
Tomka1118
csendes tag
Tudsz csinálni olya pendrive-ot, ami csak az XML fájl generálást tartalmazza. Én sok ilyen XML fájlt láttam és töltöttem fel és soha nem volt bennük hiba. Utoljára pont egy 22251 által generáltat és gond nélkül felment.
Egyébként meg úgy a fimrware, mint a térképfájl nem kocsihoz kapcsolt (nincs benne semmilyen ellenőrzés, kód, lenyomat vagy bármi, így ha tudsz letölteni máshonnan F11-et, akkor az is fel fog menni. De ez sajnos 2-3 óra, mire a 20+ Gb-ot felmásolgatja.
De közben lehet jönni menni, sőt megállítani a kocsit és másnap onnan folytatja. -
wong kok wah
senior tag
A logFile-t próbáld itt feltölteni a magyar oldal egy botrány.
Update Ford SYNC® & Navigation Maps | Ford Owner Support -
radi8tor
MODERÁTOR
Helló Kuga társ
Nekem FHEV-em van.
Szívesen látunk majd Ford topikbanA kérdésedre a választ nem tudom, én nem foglalkozom ezekkel a frissítésekkel mert nem használom a beépített térképet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi