Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
A pendrive temarol annyit, hogy eleg faramuci a helyzet mivel ugy tunik a fejegyseg nem szeret minden pendrivet.
A szoban forgo mindegyik pendrive ntfs-re volt formazva es mindegyik usb 3as.
De mig jol kezelt egy 16 gigas pendrivet es fel is tette rola a sync 3 updatet mar egyaltalan nem latott egy hozza csatlakoztatott 32 gigas kingston, vagy sandisk egyseget akkor sem ha csak zeneket akartam rola lejatszani.
Jol kezelt azonban egy 128 gigas Samsungot...
Az osszes fent emlitett pendrive jol mukodik szamitogepekben vagy mas keszulekekben de a ford infotainment valamiert nincs joban veluk.Most en is ott tartok ahol te es en is egy mobil wincseszterrol csinalom.
Nem tudom pontosan , hogy mennyi ideig tartott a dolog nalam mivel magarahagytam az autot az udvaron es mire kimentem addigra leallt.Mikor ujra elinditottam ezt irta ki mint amit te is lefotoztal es elvileg folytatja a frissitest.
A frissites elindulasahoz merevlemezrol meg 1 perc sem kellett.
Amikor indul a terkep telepites az pedig ugy nez ki mint ahogy az alabbi kepen lathato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest