Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
bírom amikor az ilyen vékonyabb kiadású SSD-t fejlesztésként tüntetik fel...
mintha valami hatalmasat alkottak volna hogy 9,5mm helyett már 7mm vastagságban is kapható
99% hogy az eredeti 9,5 mm vastag SSD-ből ha kivennénk a NYÁK-ot simán bemenne a mostani 7mm-es vastagságúba, szóval csak a ház mérete különbözik... Samsungéknak már évek óta sikerült ez egyes gyártók még csak most jöttek rá
azt meg főleg nem értem minek az a műanyag keret amikor a csavarhelyek ugyanott vannak így ha a vastagabbat be lehetett venni valamibe akkor oda a vékonyabbat is lehet rögzíteni csavarral és akkor minek a magasító keret...ADATA külső vinyók pedig jók! 3év garancia jár hozzá ami 1-el több a WD-től is
mostanság Toshiba és Seagate (átmatricázott Samsung M8) vinyók vannak benne
és ha jó helyen veszed akkor kérdezés nélkül cserélik... tudom mert az első 3 nálam meghalt de amit negyedjére kértem az már tökéletes -
IDM
tag
Ilyen alapon rövid úton el lehet jutni oda, hogy senki ne vegyen semelyik gyártótól HDD-t

(Nálam kb '93-94 óta WD-k vannak 40 MB-os volt az első Caviar-om...
és azóta a kb 2 tucatból 1db RE2 hibásodott meg nemrég a 6. életévében...
szerencsére pont egy friss telepítés után 0 adatvesztést okozva..) -
zooole
senior tag
Nyilván nem tudtam, hogy ennyi gáz lesz az Adata-val. És ott volt az is, hogy a WD is megdöglött.
Ettől függetlenül a WD addig tökéletes volt, adata-val sokkal több a szívás. A gari pedig hogy jött ide? Szemetek voltak, de nem is ezért mondtam. Még nem is a WD-re. A Roccat pedig azért gáz, mert csúcs, drága, és évente kell cserélni, mert megdöglik.
-
Akula
őstag
-
McDog
aktív tag
Az hogy egy kereskedő hogyan gariztat, mennyire nem tiszteli a vevőt, az nem biztos, hogy a termék minőségét befolyásolja és általánosítani lehetne ez alapján, mint említetted a WD-d is elromlott, akkor az se az igazi ezek szerint? Miért fogadtad el? Az ADATA pendrive-jai pl nagyon jók..
-
leslieke
Jómunkásember
Az árakra is ráférne a fogyókúra.
-
zooole
senior tag
A HDD-ivel irtózatos tapasztalataim vannak. Egyik külső WD-met cserélték ADATA-ra, mert a garizásnál próbáltak szívózni 2 hónapig.
Fagy, teljesen kiszámíthatatlan és 2x buktam az egész partíciótáblát. Cseregari volt, de folytatódik. Nevetséges. Soha újra. Olyan ez, mint a Roccat-os utam. Ott is "garis" csere lett egy G9x-re. Csilliószor jobb. Roccat pedig elvileg minőséget képvisel. Na persze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest