Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotigris9
tag
Nekem most jobbról a második fej van használatba az az un. puha sörtés egyik fogorvos azt ajánlotta meg volt otthon azért lett befogva ez az alap fej lényegében Orab -éknél.
Még nem írtam, de olyan könnyedén tartom oda a fejet a foghoz, hogy még soha nem villant be az erős rányomás érzékelős fényvillanás. (Persze csináltam az elején szándékos rányomást, hogy mekkora rányomásnál jelez egyáltalán.) Ezt arra írtam, hogy szó volt róla, hogy esetleg károsítja már a hosszzab ideig tartó fogmosás a zománcot. (Régen volt ilyen, hogy szóvá tette a fogorvos még amikor nagyon kicsi voltam ez abból adódott, hogy nem helyes irányba történt a fogmosás /csak vízszintes irányba nem lettem rá akkor megtanítva hogyan kellene jól fogat-mosni/ valószínűleg túl erős is volt a fogkefe sörte és nagyon rá is nyomtam anno. Horizontálisan voltak "barázdák" a fogzománcon az előzőekben leírtaktól. )
(#103) Pityu.
(Elég cserésnek néz ki kép alapján már..)
Ha gondolod kipróbálhatod, ha van rá zsetonod azt a fogkőtisztítót, de nem hiszem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest