- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Watch_Dogs 2 EAC hiba Windows 11 24H2-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotigris9
tag
Nekem most jobbról a második fej van használatba az az un. puha sörtés egyik fogorvos azt ajánlotta meg volt otthon azért lett befogva ez az alap fej lényegében Orab -éknél.
Még nem írtam, de olyan könnyedén tartom oda a fejet a foghoz, hogy még soha nem villant be az erős rányomás érzékelős fényvillanás. (Persze csináltam az elején szándékos rányomást, hogy mekkora rányomásnál jelez egyáltalán.) Ezt arra írtam, hogy szó volt róla, hogy esetleg károsítja már a hosszzab ideig tartó fogmosás a zománcot. (Régen volt ilyen, hogy szóvá tette a fogorvos még amikor nagyon kicsi voltam ez abból adódott, hogy nem helyes irányba történt a fogmosás /csak vízszintes irányba nem lettem rá akkor megtanítva hogyan kellene jól fogat-mosni/ valószínűleg túl erős is volt a fogkefe sörte és nagyon rá is nyomtam anno. Horizontálisan voltak "barázdák" a fogzománcon az előzőekben leírtaktól. )
(#103) Pityu.
(Elég cserésnek néz ki kép alapján már..)
Ha gondolod kipróbálhatod, ha van rá zsetonod azt a fogkőtisztítót, de nem hiszem ...[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vajon jobb az elektromos fogkefe a manuálisnál? Vagy pont fordítva? Lehet hátránya valamelyik típus használatának? Hogyan érdemes fogat mosni?
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Megemeli a Microsoft az Office-Teams duó árát az EU kedvéért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest