- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem szeretem a ragacsgipszet, gyorsan kot es nem lehet igazitani, alapozoval fal lekenve, karton hatulja is, aztan csemperagacs, dubelt persze rakok bele, mondanam gyere hozzam kartont bontani, de mar nem kell:d 2nm-rol le kellett szednem es csak kezi kalapocsot tudtam ott hasznalni, hagyjuk, azt hittem megoszulok, 1 nap volt, ajto felett meg 1nm-t kellett ev elejen, szaki nekiallt kezi kalapaccsal, fel ora utan a 1,5kw-os bontokalapacs jott, 1 ora utan vegzett is ( : viszont a felsoroltak miatt ha lehet ragasztohabbal csinalni mar csak ugy csinalnam, sokkal tisztabb, gyorsabb
Raktam tegnap a falra egy 10cm-es csikot, korrekt lett, sima soudal epitesi ragasztohab, a ket probadarabot az elobb odaadtam a szomszed sracnak, szedje szet, nem sikerult neki
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bezony, úgy néz ki, hogy megint belekezdek egy saját projektbe. Valamikor nyár második felén állok neki az érdemi...
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest