Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
m"a már annyira általános a fekete"
emlékszem, amikor még nem is olyan régen gyerek voltam és beindult a számítástechnikai térhódítása, mintha valamivel többet is kellett volna fizetni a fekete perifériákért, minden fehér volt. ma meg már éppen fordulni látszódik a trend.
de a témara reagálva:
sapphire: fekete
oh de régi témára reagáltam, bekaptam a csalit
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
hokuszla
senior tag
cocacola?
10600k 16GB 1660s 5TB
-
flymi
addikt
Nem feltétlenül a pcb színre gondoltam. Soltekről nekem mindig a fehér nyákos mobo jut eszembe, pedig sokkal gyakoribbak a fekete, lila, piros, sárga és zöld pcb-s lapok.
Chaintech-ről nekem mindig az Apogee szériás 6800 gt jut eszembe, aminek a színe kék. Erre asszociálok. Nem arra gondolok melyik volt a leggyakoribb szín, amit legyártott./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
DI3S3L90
csendes tag
Ma már annyira általános a fekete. Csak példaként említve, régen az alaplap gyártók ismeretesek voltak a pcb színeiről.
Ilyen pl. a Gigabyte ami régen kék volt, viszont az elmúlt pár már évben fekete, legfeljebb apróságok változnak. AsRock régen kék/zöld volt ma már ez is fekete. Asus régebbi alaplapjai sárgás/barnás színben "pompáztak" ma úgyszintén fekete az alap. Rózsaszínűek voltak hajdanán az MSI alaplapjai de biztosan emlékeznek páran az Abitra, habár az Abitnek voltak narancsszínű alaplapjai is.
Ugyanitt lehetne hozni példát vga kártyákra is... régen rózsaszínű pcb volt általános az ati radeon korszakban, zöld pedig nvidia oldalon. Manapság itt is a fekete alap a megszokott.[ Szerkesztve ]
It's not a bug, it's an undocumented feature...
-
angyalpc2
aktív tag
Zotac sárga fekete(sötétszürke)
-
flymi
addikt
WD - kék, zöld, lila, piros, fekete, arany WD nekem kék, leginkább a logója miatt és mert a legtöbb általam használt lemezen a kék címke volt, talán ezek miatt.
Seagate - ?? -> Ha azonnali reakció kell akkor semmi...
Hitachi - ?? -> DettoLian Li -> Acélszürke
Aerocool -> Kék - piros
Sparkle -> Lila - fehér/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
kemotox
addikt
válasz sketchifun #5 üzenetére
LEGO Mindstorms?
-
kemotox
addikt
LEGO - kék, piros, zöld, fekete, barna, fehér, rózsaszín, narancs, átlátszó, citromsárga, lila, szürke....
-
petipetya
nagyúr
Samsung - kék
"nincs rá lezsóidő"
-
MineFox54
őstag
válasz cinemazealot #1 üzenetére
Noctua -> Barna + fehér
-
cinemazealot
addikt
Nvidia - zöld
Intel - kék
AMD - piros
Noctua - barna
Apple - fehér
Blackberry - fekete
CAT - narancs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest