Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz fLeSs #60 üzenetére

iRacing eredmenyek milyenek, hozza a vart teljesitmenyt?

rf2ben es ACben hogy alakul a csere utan?

Be Quietek tenyleg jok egyebkent :K

Dany007: "Viszont ha a sok ai miatt csökken az fps akkor az már lehet a proci miatt, nem?" :K

jellemzoen AI egy threaden fut, szoval az sok AInal threadlimites lehet.

egyebkent nem feltetlenul torpul el ha az ember celra epiti... en pl a proci+lap kombot 25ert vettem ket es fel eve (jo vetel volt de ket napomba tellt kitesztelni hogy a srac ramjaival volt a problema), ez a tobbi komponenshez kepest elhanyagolhato. viszont tavaly osszel neztem az upgrade lehetosegeket, es amennyit kene ra kolteni annyit nekem nem er par fps (150k korul volt olyan lap+proci ami talan mar erezheto lett volna, optimalis meg ugye 200-230k korul a 4930k). foleg, hogy pl Crysis 3 alatt olyan gyonyoru GPUlimitem van ket kartyaval is, mint annak a rendje.

• Dany007

veterán

Szerintem egyik Unigine-ben se szabadna hogy lemaradásod legyen.
    Pont azért, amit feljebb írtunk. Az csak vga-t mér... Ha mégis ilyen durva elmaradásod van akkor az szvsz tényleg durván cpu limit...

Most ezt mondom úgy, hogy anno én is lefuttattam ezeket a teszteket az 5800k-s apu + r9 270x mellett és ugyanolyan eredményeket kaptam mint a másik srác akinek intel i5 3750k-ja volt. Pedig fényévekkel jobb az a proci az enyémnél egy és többszálas feldolgozásban is. Mégis Unigine-ben ugyanazt a pontot kaptuk a végén.

Szóval no én szerintem (magánvéleményem) ha már Uniginekben is (vally, heaven) 20% mínuszban vagy, akkor egy mezei játékban ami igazán használ procit is mégdurvább az elmaradás.

Szerintem mindenképpen megkéne játszani azt a platformcserét. Gondolom nem titok hogy sok százezer forintban van neked már ez a rendszer, én ezen már nem spórolnék.

• Speed®

titán

~250W TDPvel persze, hogy bírja. Főleg, hogy a CPU miatt nem pörög majd 100on játékokban. Csak ugye felvetődik a kérdés, minek áll benne ~100k, ha nem tud megdolgozni érte..? Hidd el, bőven 20% felett van, ami benne marad..főleg minFPS témában. Ha módodban áll, lépd meg a platformcserét, bizton állítom, nem fogod megbánni..de ahogy érzed ;p

Új hozzászólás Aktív témák