Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Érdekes megközelítés. Kíváncsi lennék még arra is, hogy ha a régebbi (A Fermi pl 12 éve debutált) kártyák USD-ben kifejezett nyitó MSRP árait felindexálnánk US CPI-al a mai szintre akkor hogyan viszonyulna 4070 Ti e megközelítés szerinti társaihoz...
(A mások gondolatom pedig az, hogy a mai PC-s Gamer nemzedék jellemzően 30, 40, akár az 50-es éveiben is jár már, önálló keresete van és megengedheti magának az ilyen drága kártyákat. A mai 10-20 éves fiatalok már konzolon nőttek fel szerintem és nem releváns számukra PC mint gaming platform. Persze lehet, hogy totál rosszul gondolom ezt, nem szeretnék hitvitát nyitni belőle, csak zárójelben legírtam véleményem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - garancia (59)
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest