- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
technicista-e vagy?

-
Hedgehanter
őstag
-
fLeSs
nagyúr
futures éjféltől van, szal nemtom, hogy te mit nézel.
-
Hedgehanter
őstag
Az ARII mar inkabb, bar a forgalom tenyleg nem eleg meggyozo... Jo formaja van en is vennek (bar meg 1 emelkedo nap jo lenne megerositesre) meg ugye jo lenne ha kiderulne hogy most mivan, mert az eses nem jott el es a futures is kemeny pluszban van...
Mert ha tenyleg felfele menet lesz hetfon akkor az ARII nagyot arathatna (meg talan a FAZ)...ps. kulfoldrol nem megy kepfeltolto....

-
fLeSs
nagyúr
tudom, épp ezért nagy bennük a potenciál.
figyeld a forgalmat is.a FAZ-t rövidtávra vettem, ezen nem engedek meg nagy bukót.
a LEAP-ból még meglátjuk, hogy mi lesz, ha tovább esik, akkor lehet, hogy mégtöbbet veszek.
szemezek még az ARII-val, kitörésnek tűnik, mondjuk a forgalom lehetett volna a duplája is.
[link] -
Hedgehanter
őstag
-
fLeSs
nagyúr
a HL-t és a CNX-et is eladtam.
vettem FAZ-t és LEAP-ot. -
fLeSs
nagyúr
ja, 950 az első komoly támasz, az a nyakvonal.
-
Hedgehanter
őstag
Hova varod az aljat az esesnek..? Nalam a 950-es koruli szint van..
-
fLeSs
nagyúr
-
lúzer
veterán
-
fLeSs
nagyúr
gondolom kevesebb van belőle forgalomban.
amúgy létezik egy olcsó változata is, a BRK-B, az csak 3500.

-
Hedgehanter
őstag
-
fLeSs
nagyúr
Warren Buffett cége.
-
fLeSs
nagyúr
ja, épp most nézem, hogy már 25.

nembaj.már csak 3 pozim van, ezek közül kettő hosszabb távú (UNG és CNX), a HL-et sztem lezárom hamarosan, talán már ma.
-
Hedgehanter
őstag
-
Hedgehanter
őstag
-
fLeSs
nagyúr
22-ért eladtam. az átlagáram 13,1 volt.
-
Hedgehanter
őstag
-
fLeSs
nagyúr
csak megjegyzem, hogy van AIG-om is, méghozzá elég jó áron.

-
Hedgehanter
őstag
Hat nem tudom, olaj esik, dollar gyengulesre all akkor a reszvenyek mozgasa felfele kell hogy menjen, raadasul a fej vall is felfele mutat es ha megmaradnak a lelektanilag fontos szintek (1000, 2000) felett meg egy par napig akkor kialakul egy tamasz azokon a szinteken...
En is az esesre szavaznek bar..
-
kbencee
aktív tag
oké, és ez magyarra lefordítva mit jelent?
-
fLeSs
nagyúr
igen, de már nagyon túlvett minden, ezért minimum korrekciót várok.
és ha kamu-kitörés volt az USD indexen és az EURUSD-n, akkor meg gyakorlatilag elértük a tetőt. a célár az nem egy kőbevésett dolog.a portfolióm teljesítményét már nem hetente mérem, mert egyrészt ezt meguntam, másrészt áttértem a hosszabb távú kereskedésre, ez már nem swing, inkább trendtrade vagy nemtom minek nevezik ezt. utolsó pozijaimat 2-3 hétig tartottam és van már egy hónapos is. szal már nem a heti 1% a cél, hanem az, hogy legyen egyáltalán nyereség.

-
Hedgehanter
őstag
-
fLeSs
nagyúr
minél tovább tart egy alakzat kialakulása, annál megbízhatóbb, ez a fej-váll elég rövidlefolyású volt.
de egyébként 880 volt a nyakvonal, és az megtartotta, szal nézőpont kérdése (meg ugye ott a 200SMA is).
btw én pont azokon a napokon vásároltam be jól egy csomó mindent.
mákom volt. -
Hedgehanter
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert ha tenyleg felfele menet lesz hetfon akkor az ARII nagyot arathatna (meg talan a FAZ)...
figyeld a forgalmat is.