- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
A rakoncátlan tápkábelit
Van rajta ilyen is olyan is. Mármint a pc-s hardvereklen. Én azért használtam csak Surface-mount technology-t még ha nem is olyan volt az alkatrész mert így nem kellett fúrni és könnyebb megcsinálni. No meg szebb is
Finwe
-
vPhis
tag
akartam ide valamit írni csak a külső hdd-ém tápkábele elszabadult és valahogy kikapcsolta a gépet
és már nem emlékszem mit akartam írni :/mod: megvan!
#9: hát azoknál a lyukakba vannak a lábak és a túloldalon van a forrasztás. nem pedig minden 1 oldalon lyukak nélkülamúgymeg grathozzá igényes munka
-
Jhonny06
veterán
Házi labor?
-
Gergő_
őstag
arra hogy akkor valószínűleg nem jól sikerült, legalábbis a képen látszanak foltok, nekem nem ilyen szokott lenni
szerintem nem ugyanazt a módszert használjuk
én alkoholos filccel rajzolom meg és az marad meg a maratás után
utána lemosom alaposan vízzel. mindent gondosan elöblítek
utána alkoholos oldattal lemosom a megmarad festékréteget, és jöhet a beültetés, forrasztás..
lakkozni nem szoktam, merdrága -
Finwe
őstag
Eredetileg LED-et is terveztem rá, hogy pillantásra tudjam hol áll a szabályzó de később kiderült, hogy kisebbeket kellett volna mert úgy jobb, így nem szereltem rá a többit.... még nem.
Abban egész biztos vagyok, hogy láttál már ilyen felületre forrasztott cuccokat(pl bármely pc alkatrészen van ilyen) Egyébként ilyenhez volt anyag és szebb is.
Finwe
-
vPhis
tag
jóllátom van 4 fesz. stab. IC meg 4 másik. a 4 másikkal vezérled az adjust lábakat?
-
vPhis
tag
tetszik, de mit keres ott egy led?
és érdekes a nyák is. ilyet még nem láttam ahol nem lyukak vannak hanem felületre van forrasztva minden... de ez a legolcsóbb gondolom -
Finwe
őstag
Köszi mindenkinek
Gergő_: Részben én farigcsáltam (részben, mert segítségem is volt
) Azért ilyen csúnyácska mert nem volt éppen megfelelő papír és tinta hozzá.
Finwe
-
Gergő_
őstag
készen vetted a nyákot?
mert én maratás és még a rajzolás( alkoholos filccel szoktam..) le szoktam csiszolni -
Ez tetszik!
Grat!
-
pyrannha
senior tag
Szép és igényes munka. Grat hozzá!
Lenne egy kérdésem viszont. (ne vedd kötekedésnek!) Ha ennyire zavar a 2 led fénye a házon, akkor miért nem kötöd ki őket? Vagy cseréled gyengébb fényűre? Mert ez így eléggé elrontja az összképet.
-
laza
-
Bocaa
senior tag
Grat!
Nagyon jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus Rog Strix G16
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest