Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A dvd-t is fel lehet skálázni 1080i-re, attól az még csak papíron lesz az.
Ezek a konzolok nem bírják az 1080p-t, mindegyiknél egy két cím volt ami valóban full hd-n ment, azok is korai címek. (kidolgozatlan grafika->még elbírta a konzol)
Nézz meg egy multiplatfrom konzolos játékot "1080p"-ben konzolról és pc-ről is. A textúráknál érthetetlen módon az egyik egy elmosódott szutyok lesz
(ettől függetlenül nagyon szép igényes grafikát tár elénk mindkét konzol) -
heihachi
addikt
Az, hogy miben renderel, meg hogy mit tol ki a gép a kimeneten (mire skálázza fel) két tökéletesen különböző dolog. A PS3-as 720p-ben, a box 576p-ben renderel ennél a játéknál, de mindkettő fel tudja skálázni 1080p-re. Szóval nem natív full HD a Final Fantasy XIII PS3-on sem.
-
anulu
félisten
nalam a TV jelzi, ha felbontast valt, es hogy mire. indulaskor 1920x1080, es abban is marad. tobbi jatekom 720p es olyankor abba is valt, csak ahogy a nagykonyvben meg van irva. szoval, egy szo, mint szaz, PS3-on Full HD

mod: megneztem az X360 dobozat, azon is 720p/1080i/1080p van

-
h-yle
addikt
Nekem box alapjáraton 1080p-ben üzemel, és sose vált le a TV,de mint tudjuk ott csak a dash 1080p a játékok max 720p-sek.
Egyébként FF XIII boxon csak 576p szóval még mindíg jobb a 720.
Banyek, ha nem kapok a húgomtól névnapomra FFXIII-at akkor asszem kénytelen leszek megvenni magamnak a CE-t. Úgy sem akartam ebben a hónapban enni.

-
Mozgás közben 0 különbség figyelhető meg.
-
anulu
félisten
hat ize. sikerult beszereznem a CE valtozatot. a +1k-t boven megeri! nagyon igenyes az art book, a zenei CD pedig szvsz fantasztikus

elkezdtem jatszani, kb 1 ora utan azt ereztem, hogy nagyon ki van szaradva a szam. akkor dobbentem ra, h az intro ota tatva van, es leszakadt az allam

ja, PS3 valtozat, 1080p-ben, 50" Samsung plazma TV-n

-
Ateszzero
őstag
Nem látom a különbséget.Ilyen rosz minőségű max 1000színű videókból nem is fogjuk látni.
Az viszont tuti hogy valahogy játszani kéne már vele.Nagyon kéne.
-
Sicilian
addikt
Soha nem látok ilyen össze hasonlításoknál különbséget ...
-
h-yle
addikt
DigitalFoundary FFXIII Face-Off
Itt sokkal jobb elemzés van a két verzióról. Már annak akit érdekel az ilyesmi...
-
AXisBOLD
addikt
köszönöm a megnyugtatás Toyota! már megyek is megvenni, ugyan gyerekem nincs, de a többi passzol.

a kettő között, meg annyira hihetetlenül 0 különbség van összességében, hogy nem is értem ezeket a hasonlítgatós videókat.
-
Gebriel
veterán
Különbséget én nem igazán látok

-
-
ferencka
tag
egyes részeknél az xbox másiknál a ps tűnik szebbnek,de ez így van minden játék esetében...
-
LackoMester
addikt
Passz, nagyon hasonló mind2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ettől függetlenül nagyon szép igényes grafikát tár elénk mindkét konzol)

Képet róla.