Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Vakegérke #62 üzenetére
hidegen persze, koviubi csak hidegen. legalábbis az én hitem szerint.
annyira ráizgultam erre a témára, hogy sütöttem ma jutalomfalat pizzát magamnak, életemben először. ideje volt már. egész jól össze is jött. ehune. a korábban linkelt kitűnő összefoglaló segített az elkészítésben.
iszogatásról annyit, hogy múltkor megettem a kis üveges ecetes jalapeno paprikát, aztán utána a levét szürcsölgettem mindenhez cseppnyi pici kortyokkal. de elfogyott azért.
-
lapa
veterán
most már tényleg neki kell futnom ennek a pizzakészítés-ügynek. az tuti, hogy a soha el nem készülő kályhánkban lesz jó meleg sütő. arra gondoltam kerti grillen is meg lehetne próbálni, valami dupla aljjal meg fedővel szerintem menne.
-
lapa
veterán
válasz
Vakegérke #19 üzenetére
"Vajat nem tartok itthon, nem szeretem."
ááá.
én egyszer "ettem" a manna pizzéria gyártásában "pokol tornácát". az "ettem" kb 4 falat volt a széléből, gyakorlatilag ehetetlen volt. pedig vem vetem meg az erőset, éhes is voltam.
idén vetettem egy marék jalapenot is, majd kiderül mire megy. azért az ecetesnek brutál ára van bótba'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest