Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
#24737024 #10 üzenetére
Na az szép... Céges szoftverben.
Ismerem a körülményeket, hogy a pendriveról hogy fertőződött meg, de szvsz egy jó kis UAC-cal elkerülhető lenne. Illetve az ilyen buherált, trójaival fertőzött telepítők is kiszűrhetők UAC-cal. Egyszer olyan Winampot akartam feltenni, amire írta is az UAC, hogy ismeretlen eredet, szépen sárgával ki is emelte. Gyorsan kiléptem, és a hivatalos oldalról lekaptam, na azzal már nem volt ilyen gond.
Tényleg nem értem, hogy az emberek miért nem szeretik az UAC-ot, és miért kapcsolják ki egyből. Szerintem az egyik lehető legjobb védelmi vonal. Sokan azt mondják, hogy mivel ők ésszel használják a gépet, ezért fölösleges. Nem tudom, de átlagos használatnál nem kéne, hogy sokszor kérdezzen az UAC, szóval nem tudom, mi zavarja őket. Egyébként meg hiába használják ésszel a gépet, attól még bekaphatnak vírusokat. Például amit te is írtál, akár a telepítős, akár a pendriveos... Szerintem ezek egy jórésze kivédhető UAC-cal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- További aktív témák...
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest