Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Tehát egyetértünk, csak te úgy véled, ez egyszerűen így működik és kész. Én meg szeretném hinni, hogy ha lassan is, de a szakmai közösség nyomásával lehet ezen változtatni, el lehet érni, hogy ésszerűbben, hatékonyabban menjenek a dolgok, még ha az látszólag rövid távon költségesebb is.
Mondjuk inkább úgy, hogy pesszimista vagyok, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy a szakmai közösségnek van akkora érdekérvényesítő képessége, hogy ebben a helyzetben lényeges előrelépéseket érjen el.Ha az átlag adófizetőnek elmondjuk, hogy akár már 5 éves távlatban is drágább egy dokumentáció (vagy mondjuk az említett interface) nélküli rendszer, mint egy kezdetben drágább, de jól dokumentált (interface-szel ellátott), akkor érdekelni fogja.
A probléma ott van, hogy 5 éves távlatban még a dokumentált rendszer is könnyen elavultnak számíthat azon egyszerű okból, hogy közben merőben más igények merültek fel, és lehet újragondolni az egész rendszert. A doksiba/interfészbe ölt pénz egyáltalán nem biztos, hogy megtérül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő