Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
-
Gorneck
legenda
Dehogy...aszhem nem érted...így van gyárilag, azt a bordát fújja amire fel van fogatva...[link], így fújja a sűrűről...ha vki hátra fele tereli a levegőt akkor így is kell a lapra tennie...ergo így fog a hát hátsó ventije fel fújni...mi meg vagyis én mivel ki kell szedni a ventit a borda felrakásához nem figyeltem a fújás irányára és véletelen úgy raktam bele, hogy a rossz bordát fújta...
A tesztünkben a borda felrakása nem számított, de a venti viszont melyik bordát fújja igen és erre én pöcs nem figyeltem...szal nem a gyárilag helyes bordát fújattam...hanem a ritkábban lamellázottabbat...
Így már érted miért mondtam, hogy lehetett volna nagyobb különbség is?Nekem már itthon a borda megfelelő irányba áll, szal a sűrűbb rész van a hátsó ventihez közelebb, de a borda mértei miatt már a venti rögzítését a másik bordára tettem át.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Coolink Corator DS vs Thermalright Ultra 120A
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest