Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duree
veterán
Mekkora divatot csinált az Apple a tabletjével,szinte mindenki kínál ilyen cuccot,jobbat roszabbat,a felhasználó meg dúskál a hatalmas választékban
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem egészségesen, hanem végszükségben: terepen akár egy AUTOCAD-rajzba is bele tudsz javítani, vagy esetleg megmutatni az ügyfélnek.
Hobbim a fotózás, és a RAW-konverziót (lassan ugyan) de meg lehet csinálni vele egy fotóstúrán is, ha hirtelen el kell dönteni egy képről, hogy sikerült-e, vagy meg kell ismételni.
A RAW-konverter progi csak Windows alatt műkszik. A netbookom pont befér a fotóstáskámba, a tkörreflexes masina és az objektívek mellé.flexxx2: "...Ja, a tablet kb ugyanazt tudja mint netbook...."
Igen, mármint ha a tableten is Windows fut, nem pedig Android. Windowsos tabletet én is elfogadnék, persze csak netbook-árban. Többet nem tudok rá szánni, meg nem is ér többet. Androiddal leginkább kényelmi-,vagy divatcikknek tartom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ha az ember nem csak netezik, azaz ilyen "oszz meg minden sz*rt a fészbukon meg a jutyúbon unalmadban" típusú dolgokon kívül alkalmasint másra is használná, akkor - alkalmazások, programok hiányában - az Android már nem játszik. A netbook ugyan gyönge, de azért minden elfut rajta, és az üzemidejük is általában elfogadható. Én speciel munkaeszközként használom az enyémet, és nagyon imádom! (pedig csak egy legegyszerűbb Samsung N150, igaz, 2GB ramra felbővítve, és Win7-tel)
-
Ren Hoek
veterán
Ne értsd félre, én csak a "divat" igényét mondtam. Szerintem is egy teljesen jól használható cucc... csak most mindenki ezeket a tableteket ajnározza (illetve a marketing nyomására inkább)
Amúgy a gagyi mobiltelefonos izével vitatkoznék... Egy nagyon jól használható korrekt dolog az Android. Sokkal gyorsabb mint mondjuk egy Windows, egy netbookon... Amúgy nettó hülyeség, mert rengeteg Win7-es tablet létezik már, főleg az új Fusion procikkal....
De Windows 7-et inkább erős 14-15 colos tableteken látnék szívesen, erős Fusion alapokon.
-
Ren Hoek
veterán
Az oké, de némelyik alig nagyobb egy okostelefonnál. Az meg mindenkinek van szinte (akinek tabletje van kb), és zsebrevágható. Nekem Tab is túl pici, alig előrelépés szerintem. Ígyis-úgyis kell neki táska, akkor meg lehetnének sokkal nagyobbak is... Efelé egyáltalán nem mozdul a piac, csak ezeket a fél egérmozikat adják. 13-15 colos kellene...akkor kiváltaná a laptopot nálam kb.
Előtte próbáld ki azért élőben, mielőtt befektetsz egy ilyen drága eszközbe.
-
lujó55
addikt
Válasz a kérdésedre:
én.
Én fogok venni tabletet, mert nagyon kéne. Szinte minden héten bejárom a fél országot és mindig más szállodában kelek reggel és ciki egy asztali gépet cipelni magammal monitorostul, de még a laptop is nagy, ezen meg netezhetek amíg bírja az akksi és még a prezik is rajta vannak a beszámolóhoz. Galaxi Tabot várom a Honeycomb OS-sel.
-
sergej95
csendes tag
Az a 330mAh csak nekem tűnik túl kevésnek a Hpad-nál??
-
Ren Hoek
veterán
Bebukott mert már nulla hír nem szól róla. Netbook = NEM MENŐ. Persze ettől még lehet venni és jó is, csak nem fossák a netbook híreket a portálok..Jelenleg mindenből ömlenek a tablet hírek.. de ez sem fog örökké tartani. Meg kicsit idegesítő már. Főleg az, hogy normális áron, használható méretben, felszereltséggel még mindig nem lehet kapni.
-
Ren Hoek
veterán
Gyengék, drágák és rengeteg van belőlük... Ki veszi meg ezeket? Minden napra 5 új tablet... Ekkora lenne a kereslet?
Be fog ez bukni, mint a netbook...Legalábbis sok modell tutira..
-
PMP5070C, probáltam nem egy nagy szám de 40e azért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- HDMI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert szövegszerkesztés, táblázatkezelés stb...az oké. De erőforrás igényesebb munkára totál alkalmatlan egy netbook.