- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Amit megtanult, azt megérti filmekből, és rögzülhet a használata is, de azért azt megnézném, ha valaki filmnézés közben elkezd szótárazni.
Nézek én is angolul filmeket, tudom, hogy a feliratok mennyit tévednek/félreforsítanak, arra nem lehet alapozni.
Ha nincs meg egy alap tudás/olvasott tanulás/magolás, akkor a filmek mit sem érnek.
Nekem is elég volt egy év az iskolában ahhoz, hogy tudjam milyen sokat nem tudok, pedig nem okoz gondot az angol. (se a német)
De én tanultam is, és sokat beszélek külföldiekkel. De senki ne várja a sült galambot, filmek nézése közben átsiklik az ember azok felett, amit nem tud. Ahhoz, hogy tanuljon is valamit melette, igenis akarat kell, ami láthatóan itt nincs meg.
Ha érettségire van szülsége, akkor maradjon meg a németnél, ha szeretne angolul tanulni akkor váltson.
Az érettségi meg nagyon gyenge, az alapfokú vizsgához inkább az érettségi 5-os passzol, de egy nevetséges nem tudással is meg lesz a 2-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest