- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia #36 üzenetére
Miért, egy keresztrejtvény sem hoz anyagi hasznot. Meg egy nyaralás sem. Egy moziba menés sem.
Nem lehet mindent úgy nézni, hogy mennyit kerestél rajta. -
fatpingvin
addikt
válasz
philoxenia #36 üzenetére
nézd, én egyedül azért értek valamennyire ezekhez a dolgokhoz, mert világéletemben mindent szétszedtem és megpróbáltam megérteni. szóval ez nekem egy tanulási folyamat része, mindemellett rendkívül szórakoztató. az egy bónusz ha ezzel hozzájárultam egy-két olvasó okulásához.
az anyagi vonzata szigorúan és kizárólagosan egy eszköze annak, hogy azt csinálhassam amit szeretnék, semmiképpen sem egy önmagáért létező vagy önmagában értelmezhető cél. ebből egyenesen következik, hogy az ilyen jellegű dolgok definíciószerűen nem árazhatóak be.most mondhatnám példának hogy egy másik hobbim nekem is a klímaidegen növények nevelgetése. most is van nagyjából 50 vénusz légycsapó palántám, magról nevelve, ugyanitt kb 20 sarjhajtás ugyanebből a körből. ha ezt levetítem a jelenlegi piaci viszonyokra, kb 150e forint áll az ablakpárkányon. Anyagiakat tekintve viszont mégis csak egy pénznyelő, mert nem tervezek üzletet csinálni belőle. maradnak itt amíg van helyem, ha nem akkor keresek nekik másik lelkiismeretes gondviselőt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Naszóval, a mese része a dolognak annyi, hogy rendszertelenül gyakran megfordulok a székesfővárosunk egyik...
- Gaming notebook topik
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- LEGO klub
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest