- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Első időkben nekem is ez hozta meg a kívánt eredményt, de aztán nagybátyámnak köszönhetően apránként beletanultam. Igaz nem a leggyorsabb a módszer, amivel ki tudom rakni, de a lényeg, hogy a végén mind a 6 oldal stimmt. Úgy emlékszem 3...5 perc kb. mire nulláról ezzel a módszerrel kirakható.
Ez a módszer soronként történő kirakással dolgozik. Mivel nagybátyám csak az első két sor kirakásában volt anno hajlandó segíteni, így az utolsó kirakására magamtól kellet, hogy rájöjjek. Mondanom sem kell beletelt egy kevés időbe mire sikerült megoldanom ezt a problémát. Az még jobb érzés volt, hogy segítség nélkül sikerült ezt abszolválnom.
Még ma is megvan két kockám illetve egy gömböm is, bár azt eléggé nehézkes forgatni, így csak ha nagyon unatkozom szoktam elővenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest