Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Shinjike87
üzenetére
Verszemet kap a macska

-
F_Gergely
őstag
Én kedvelem a rágcsálókat, tartottam otthon hörcsögöt, degut, csincsillát, ugróegeret, futóegeret.
Nincs velük bajom, sőt csincsillát simán be tudtam tanítani hogy ne rágjon szét semmit a lakásban - szabadon mászkáltak.
Macska ha ilyen "céges" az megeszi mert ugyan olyan étel neki, nameg vadász ösztön. De pl otthoni macskánk, az megette de a belsőséget nem. Azt mindig otthagyta.... Mostani macskám meg csak benti macskák
Ha irodán kívül van egér nem zavar, de irodában helye nincs.
-
F_Gergely
őstag
Macska nyilván párat elfog de utána megszűnik az egér mint olyan. Volt munkahelyemen szintén hatalmas telephely, ott minden épületnek volt saját macskája

Lehetett volna kirakni hagyományos egérfogót is de én nem akarok elpusztult egeret látni.
Az hogy telephelyen van kevésbé zavar, az irodában ne legyen, mert szétrág mindent, meg potyogtat az asztalomra. Ekkora területen egyébként nem lehet megszüntetni, még egér méreggel sem, végleges megoldás csak a macska lenne. Rengeteg a zöld, az olyan terület amit nem naponta használunk és nagy az alapterület is (több km x több km)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Xbox tulajok OFF topicja
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Suzuki topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi