- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Shinjike87 #13 üzenetére
Verszemet kap a macska
-
F_Gergely
őstag
Én kedvelem a rágcsálókat, tartottam otthon hörcsögöt, degut, csincsillát, ugróegeret, futóegeret.
Nincs velük bajom, sőt csincsillát simán be tudtam tanítani hogy ne rágjon szét semmit a lakásban - szabadon mászkáltak.
Macska ha ilyen "céges" az megeszi mert ugyan olyan étel neki, nameg vadász ösztön. De pl otthoni macskánk, az megette de a belsőséget nem. Azt mindig otthagyta.... Mostani macskám meg csak benti macskákHa irodán kívül van egér nem zavar, de irodában helye nincs.
-
F_Gergely
őstag
Macska nyilván párat elfog de utána megszűnik az egér mint olyan. Volt munkahelyemen szintén hatalmas telephely, ott minden épületnek volt saját macskája
Lehetett volna kirakni hagyományos egérfogót is de én nem akarok elpusztult egeret látni.
Az hogy telephelyen van kevésbé zavar, az irodában ne legyen, mert szétrág mindent, meg potyogtat az asztalomra. Ekkora területen egyébként nem lehet megszüntetni, még egér méreggel sem, végleges megoldás csak a macska lenne. Rengeteg a zöld, az olyan terület amit nem naponta használunk és nagy az alapterület is (több km x több km)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest