- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Főleg külföldi oldalak vannak csak, bár lehet hogy él épp valamilyen magyar is, de azok általában behalnak egy idő után (túl sok munka, és nem hoznak elég pénzt). Így maradnak a fórumok, ha magyarul érdeklődnél.
Érdemes streameket is nézni a Twitch-en, abból is vannak magyarok.
-
F-ECT$
titán
Nem kérdés, hogy a Standard és Wild anyagilag is jól jön a cégnek, de az is tagadhatatlan, hogy a játék frissen tartását is segíti, egy csomó új deck nem jönne létre, ha az új lapoknak az összes régivel kellene versenyeznie. (Vagy Dr Boom szintű power creepeknek kellene folymatosan jönnie.)
Btw ez egy legend összefoglaló, az általános vita mehet a HS fő topicjába.
-
kohai
tag
nekem ott lett vége a hs-nak mikor kitalálták a wild meg standardot és kuka a két éves lap, ez egy pofátlanul egyszerű módja bent tartani a népet körhintán.
-
Medocsabi
addikt
Nem olvastam el a cikket,de imádtam telefonon a Hearstonet! Sajnos valamiért resetelve lett a fiókom,elölről meg lusta voltam elkezdeni!
-
mark!
őstag
nemrég kezdtem el a HS-t, ilyeneket olvasnék még szívesen, mert van még hova fejlődnöm
-
F-ECT$
titán
Kritika, javaslat jöhet, csak legyen mellé indoklás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs