Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
válasz
Eztis_Aztis #11 üzenetére
Felhívtam egy szervizes barátomat, aki hardverekkel foglalkozik és megkérdeztem.
Egyébként el kellene vinni valakihez, aki ténylegesen ért hozzá.
-
Carlytoo
senior tag
válasz
Eztis_Aztis #9 üzenetére
Nem fogom méltatni az őszinteségedet, mert nálam ez alapból elvárt. Itt PH-n az üzleti előéletem is ezt támasztja alá. Aki nem őszinte az a nem normális és ne az legyen kiemelkedő, ha valaki az. Chip probléma lehet a háttéren, ami véleményem szerint javíthatatlan. Ha garis lenne cserélnék.
-
Carlytoo
senior tag
"Minden jó, de ahogy elkezdett melegedni (72+ celsius) úgy dobált képhibákat."
A hirdetésedben ezzel a szöveggel van sok embernek problémája. A hangos hűtés (100%) különösebben engem nem érdekelne. Ezért nyugodtan visszavihetted volna. Ne dobáljon képhibákat. Amúgy meg miért is kell 60 °C-on 100%-on járatni a ventiket? Ezeknek a kártyáknak a thermal throttlingja kb 85 °C-tól indul. 75-76 fokon semmi baja nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Itt ez a hirdetés:[Ez a hangos XFX]Igen, az enyém.Kicsi szomorúsággal tölt el, azért, ami épp történik.Megvettem ezt a...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest