Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerinted ott még nem kerestem? Természetesen nem találtam meg. Akkora káosz az a weboldal, meg az a településlista, amit meg is találtam természetesen nem a Netmánia 1000-re vonatkozik.
Az ászfben meg néztem, mondom na ez lesz az:
Vezetékes internet szolgáltatási területe (PDF, 0 B)
Megnyitom és:
A szolgáltatással elérhető földrajzi területeket a Szolgáltató határozza meg, és azok körét szabadon változtathatja, ezek felsorolása a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, ezen belül a www.telekom.hu honlapon folyamatosan elérhető.
Ezt fantasztikusan megfogalmazták, kb. úgy, ahogy az összes SMS-üknél is erre hivatkozgatnak. Keresd meg a honlapon. Nem ám konkrét, releváns link.. Az SMS-eikben is annyi szokott lenni, hogy módosult az ÁSZF, adott időponttól további infókat a telekom.hu-n talál. HOL?! Konkrét linkek kellenének mindenhova. Így aztán ha esetleg eltűnik a releváns tartalom, akkor lehet az ügyfélre hárítani a felelősséget, hogy balfasz volt mert nem találta meg, mi márpedig hivatkoztunk a honlapunkra, ahol megtalálhatta volna, ha elég ideig keresi. De hogy ott elvész a kedves ügyfél és valószínű nem feltétlen csak a saját hibájából, az már senkit nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi