Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jose73
tag
Bp 23. ker, tavaly nyáron becsöngetett a DIGI, hogy jönnek, érdekel-e.
Mivel előtte (mióta eszemet tudom) Telekom volt, akiket hiába kérdeztem, hogy a papíron 120 Mb-es (valójában max 70-80) kábelüket mikor cserélik gyorsabbra, leginkább csak kacarásztak ("23 ker? Családi ház, lakóövezet? Kb soha
")
Persze, hogy érdekel, két hét múlva már bekötve az 1 Gb (valójában 500-750 Mb között ingadozik, felfelé stabil 200 Mb), 6 forint/perces (minden hálózatba) IP telefon, + TV havi ~8500 körül (sokat telefonálok rajta).Amikor felhívtam a Telekomot, hogy köszi, de ennyi volt, a telefonos nőce kompletten meg volt sértődve ("Igen??? És melyik szolgáltatóra cserél, ha meg szabad kérdezni? És milyen sebességre? Micsoda?? 1Gb??És mennyiért?" stb.
A DIGI-s srác, aki behúzta az optikait, mesélte, hogy már régóta próbálkoztak a környéken, de a "Telekomos maffia mindig betett nekik.", bármit is jelentsen ez.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
")