Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz Cathfaern #170 üzenetére

"De pl. léteznek természeti népek, ahol bár van "házasság", de alapvetően a férfiak idejük nagy részét férfiak társaságában töltik, nők pedig nők társaságában és csak szexuális viszony folytatására vannak együtt a házastársukkal."

Az ember társas lény, viszont egy átlag férfi túléli a barátai nélkül, míg a nője nélkül bekattan. (Ha magamból indolok ki ;] ) Továbbá sok olyan eset is van, hogy egy baráti kör elkopik, mindenkinek felesége, férje lesz, és már csak a családdal és az otthoni életükkel foglalkoznak. Személyesen is tapasztaltam ilyet.
    Mi is összeülünk néha barátokkal, de nem ez a jellemző, sőt már ritka, mivel remekül megvagyunk az asszonnyal ketten is.

"Egyébként újabb kutatások szerint a jelenlegi értelemben vett család relatív újdonság az ember életében."

Nekem az a véleményem, hogy az évtizedeken át fennmaradó (fenntartható), monogám párkapcsolat valamennyire az intelligencia része is, mert vigyázni is kell rá és nem mindenkinek sikerül. Másik végletből pedig ott van az is, hogy "szerelem", ha tudományosan közelítjük meg a dolgot gyakorlatilag ez is azt a célt szolgálja hogy a született utódot együtt neveljék a szülők, így is növelve a poronty túlélési esélyét.

Az öltözködéssel kapcsolatban én nem a kultúrát próbáltam célozni, hanem azt, hogy a gyereket a megfelelő társadalmi normáknak neveljük fel. Nyilván nem fogunk egy fiút sem szoknyában meg harisnyában járatni, magassarkú cipőben :U Meg lányokat sem szmokingban, cilinderrel.

"Ez alapvetően nem igaz. Nagyon minimális azon homoszexuálisok száma, aki fizikailag képtelen lenne az ellenkező nemmel szexuális kapcsolatot létesíteni. Csak alapvetően nem érez vonzalmat a másik nem iránt."
    Ebben nem vagyok biztos, abban igen hogy én nőnemű emberi lényen kívül semmilyen más létformával nem tudnék ilyen tevékenységet végezni, szóval ebből kiindulva az abszolút homók szerintem undorodnak a nőktől, akikre pedig te gondolsz azok a biszexuálisok.

"Azt már csak zárójelben merem leírni, hogy az egy férfi - egy nő kizárólagos párkapcsolat evolúciós szempontból hátrány. Gondolom nem kell részleteznem miért."

Pedig kéne, mert szerintem egyáltalán nem hátrány. Egy normális családban ha mindenféle gazdasági helyzetnek megfelelnénk akkor simán lehetne vállalni 2-3 vagy még több gyereket, és már ezzel is exponenciálisan nő a népesség. Ez a homoszexuális párkapcsolatokban soha nem fog megvalósulni.

Más: Azért az rendkívül szomorú, hogy sokan nem látnak túl azon, hogy nem főleg azzal van a probléma hogy Pisti+Józsi gyűrűt húznak egymás ujjára, hanem az legnagyobb gáz, ahogy ők ezt elérték, és amilyen úton. Márpedig ha ezt sikerült, akkor majd sikerülni fog más is mint pl. hogy melegek, jaj, szegény kisebbség, ezért minden munkáltatónak X%-ban melegeket is kell foglalkoztatnia. Vagy hasonló. Ez csak egy példa volt.

Azt ugye tudjátok, hogy vannak bizonyos kisebbségek akiknek saját érdekvédelmi önkormányzatuk is van. Az pedig a következő fokozat, hogy miért van, és mire használják.

Új hozzászólás Aktív témák