Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a cikk zseniális
nekem bent a cégnél és otthon is két monitor van, ott már javasolnám, de háromnál szerintem kötelező lenne egy ultramon vagy hasonló progi telepítése. én ultramont megvettem mert megért annyit, de vannak mások is amik a tálcát kiterjesztik, így az adott monitoron futó progik ott jelennek meg. jelentősen jobban kezelhető a történet. plussz az ultramon tud shortcut-okat, ctrl+í nálam az aktív progi köv monitorra dobása (fullscreen fullscreenre a többi meg ahogy van) ctrl+y meg köv monitor közepére dobja az egeret. de van rengeteg funkciója ami kényelmes shortcutolva...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A cikk tárgya három kijelző és egy AMD Radeon 6950 2GB kapcsolata, mindennapi használatban.
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest