Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elijah Baley
tag
Icomonig , incoming, és már be is csapódott a raketta

-
mephi666
nagyúr
azaz... asus v3000 volt tv in/out-tal... főleg emiatt cserélte le a srác a voodoo-t
akkor én 3dfx lázban égtem és több helyen is jobban teljesített a voodoo 3dfx glide-dal, mint a riva d3d-ben... aztán lett később voodoo2-m is... izmos kártya volt az akkor... még a hitman-t meg az undying-ot azzal játszottam végig elsőre 
nem tudom hogy megy az incoming a mostani konfigokon? patch kell hozzá? úgy emlékszem, hogy már gef2-vel is begyorsult kegyetlenül itt-ott... -
mephi666
nagyúr
húúú... incoming-al mennyit nyomtuk anno
alap benchmark volt nálunk az a játék... meg tuti jó kis arcade móka volt... jöttek az alienek kötelékben meg összevissza dögivel és lehetett őket aprítani a légvédelmi ágyútól kezdve a helikopteren és a tankon át a sugárhajtású repülőgépig mindennel
meg voltak upgrade-ek meg minden... nagyon jó buli volt az a játék... ilyenekből van hiányom mostanság... a hawx nem volt olyan rossz egynek, de nem adta vissza a hangulatot... (az incoming-ot egyik haverom kapta még talán valami asus vga-hoz)
incoming force-al nem játszottam... az expendable meg megint egy jókis hentelős buli volt, de csak a demóval szórakoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akkor én 3dfx lázban égtem és több helyen is jobban teljesített a voodoo 3dfx glide-dal, mint a riva d3d-ben... aztán lett később voodoo2-m is... izmos kártya volt az akkor... még a hitman-t meg az undying-ot azzal játszottam végig elsőre