- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobos Péter
újonc
-
gliskard
senior tag
ehhez már csak kicsit kell hozzátenni és megvan a macnook air...
-
Duree
veterán
Remélem kimaradunk a forgalmazói körből , mert ezen az áron szerintem nem piacképes termék, azon kívül nem tudom ki gyártja a Franciáknak.
-
mg1992mg
őstag
-
Flaxon
újonc
akkor vajon ez is örökéletü lesz mint a nokia 3310 es?
-
deatom
tag
Sajnos szerintem már nagyon leépült a Nokia "név", mint brand.
Kár, hogy az elején csak a névvel akarták eladni a termékeket, nem volt igazán mögötte semmi. Rövid távon ez lehet nyereséges, de hosszútávon ez szerintem átfordul, mert egy idő után már a vevő sem ugrik a Nokiára, illetve a befektetők sem. Sőt, maga a brand is jócskán veszít a piaci értékéből. (Kíváncsi vagyok, hogy a főkönyvekben mennyit érnek még a jogok) Szerintem az, hogy egyre több cuccra rakják rá a nevet, mutatja, hogy már a jogok megszerzésének költségei és a követelmények is csúsznak szépen lefele.
Lett volna esélyük rá pedig, hogy szépen visszavezesség a piacra a brandet (én csak magáról a névről beszélek) , mint egy minőségi, innovatív vállalat, csak ahhoz sokkal nagyobb tőkebefektetés kellett volna, nagyobb kockázatvállalás, és egy két tényleg minőségi termék. -
WhrlpoolMind
csendes tag
Én sokallom ezt az árat ezért a gépért. Nekem úgy tűnik, hogy a legszebb (és talán egyetlen nem tucat) része a Nokia logó, de 800€ az 300000Ft körül van, ha erre rájön az ÁFA, akkor már 380000Ft, azt nagyon sokallom.
-
Czeky
Arcképgyáros
Szegény Nokiát is felemésztették a nagycégek, így bármire rá pakolják, ami nem csak telefon.

Igaz, a Nokiának volt TV-je, és számítógépe is(!) anno, de ez nagyon gyér internetezésen kívül bármire. -
Polarstar
nagyúr
-
htc07
addikt
azt nem tudtam hogy most is van, arra emlékszek, hogy szüleimnél volt a nappaliban 90hányban.
-
kakuk.tamas
addikt
-
htc07
addikt
-
Polarstar
nagyúr
-
Semplar
őstag
Bekapta a nokia logoját.
-
jerry311
nagyúr
-
icp1970
senior tag
Ez a hardver nagyon gyengusz.
-
jerry311
nagyúr
Az Apple ügyvédei már írják a keresetet a formaterv másolása miatt.
-
htc07
addikt
A telefonokban erősebb procik vannak már mint ebben, inkább csinálnának azokhoz egy dokkolót ami laptoppá alakítja. A rengeteg felszabaduló helyet meg kitömhetnék akkuval.
-
kakuk.tamas
addikt
Ilyen procival, dGpu nélkül mi értelme a nagyobbnak?
Inkább lenne 13-14 és 15,6-os…
-
Armagedown
őstag
Csak ismételni tudom azt, amit az egyik cikkíró már leírt: Elég volt a márkák prostituálásából!
-
fatpingvin
addikt
így elk... szóval, elkorcsosulni, szomorú.
Nokia név alatt azért voltak jó dolgok. most lesüllyedt az N+1 edik tökugyanolyan tucatvacak szintjére.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram 512 Gb NVMe Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest