- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Püpi
tag
Arra gondoltam, hogy vajon az ilyen-olyan autós topikokban is létezik-e ilyen marakodás a kocsikkal , mint itt a telókkal és az oprendszerekkel kapcsolatban.
Lássuk csak# Lajos Bá: Ez a szar a Merci killer? Menjenek a p***ba ez egy szarfoshugyszar.
#Frank Drebin: Micsoodaaa? Méghogy szar? A te Mercid a szar, kinai a lámpája, és különben is rohadt drága
Toyota a király!# Power Stewe: Hülye van a hajad alatt, öcsi? Még hogy a Toyota? Ne röhögtess már baromarcú! Annyit ér amennyibe kerül. BMW az istenkirály!!!
# Fake Tits: Nna, megjött a BMW-s bunkó, már hiányoltunk, jössz a japán kocsikat fikázni?
#Frank Drebin: A jo édes anyukád a baromarcú te alantas bajor licker, én csak odairtam hogy nem olyan jó az, szvsz..
#Erdei Tisztásné: Jaja méé kell bántani szegényt, meg irni hogy rossz a modora?!
# Power Stewe: Bunkó az apád f***a te r***nc Bunkózás helyett inkább valami szakmait irnál, pl hogy mit változtattak a futómüvön az imádott új genes Hondádon!
#Serious SamSUNG: Te csak ne okoskodj anyukám, mar huszonhétszer kitiltottak a fórumból mert pucér képeket töltöttél fel megadról ! Amúgy meg a legjobb Renault !!!!!!!!!!
#Fake Tits: Mazdám van. Bocs nyomikám.
#Puff Dedi: Renault? Nem éget a billentyüzet? Ilyet leirni te makett! Jó kocsi ott kezdődik hogy Fiat !!!!!!!!
# Erdei Tisztásné: Ja abbból huszonhatszor te kérted priviben aztán meg kiraktad...
#Power Stewe: Cöhh, Honda, Mazda, Hyundai, tök mindegy, mindegyik Japán fos, ráülhetsz lotyó!
#Megaszondom: Fiat? Te vagy az Dedi? Ja persze ki lehetne ilyen elfogult a Fiattal ha nem te. Olaszkocsi haggyamááá!! Figyi: kocsi= Rover 75 jó?!
#Fake Tits: A Hyundai az kóreai te agyhalott gyökér! Amúgy meg húzd a f***ra a BMW det hátha élvezi majd..
# Puff Dedi: Már megint jön a Megaszondó! Miért jó a Rover 75? Mert anyádtól azt kaptál karácsonyra?!
# Power Stewe
e sértegess te k**va mert átmegyek es kieresztem a beledet!
# Megaszondom: Tessék, már megint anyázolt, te b****kos ****hogymegb***********!
#Fake Tits: Gyere csak te r*******ves******ku********zi!
# Lajos Bá: Mi a jó*********************************it!
OK, EDDIG BIRTAM
( Bocs mindenkitől, semmi személyes!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest