- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Püpi
tag
Arra gondoltam, hogy vajon az ilyen-olyan autós topikokban is létezik-e ilyen marakodás a kocsikkal , mint itt a telókkal és az oprendszerekkel kapcsolatban.
Lássuk csak# Lajos Bá: Ez a szar a Merci killer? Menjenek a p***ba ez egy szarfoshugyszar.
#Frank Drebin: Micsoodaaa? Méghogy szar? A te Mercid a szar, kinai a lámpája, és különben is rohadt drága
Toyota a király!# Power Stewe: Hülye van a hajad alatt, öcsi? Még hogy a Toyota? Ne röhögtess már baromarcú! Annyit ér amennyibe kerül. BMW az istenkirály!!!
# Fake Tits: Nna, megjött a BMW-s bunkó, már hiányoltunk, jössz a japán kocsikat fikázni?
#Frank Drebin: A jo édes anyukád a baromarcú te alantas bajor licker, én csak odairtam hogy nem olyan jó az, szvsz..
#Erdei Tisztásné: Jaja méé kell bántani szegényt, meg irni hogy rossz a modora?!
# Power Stewe: Bunkó az apád f***a te r***nc Bunkózás helyett inkább valami szakmait irnál, pl hogy mit változtattak a futómüvön az imádott új genes Hondádon!
#Serious SamSUNG: Te csak ne okoskodj anyukám, mar huszonhétszer kitiltottak a fórumból mert pucér képeket töltöttél fel megadról ! Amúgy meg a legjobb Renault !!!!!!!!!!
#Fake Tits: Mazdám van. Bocs nyomikám.
#Puff Dedi: Renault? Nem éget a billentyüzet? Ilyet leirni te makett! Jó kocsi ott kezdődik hogy Fiat !!!!!!!!
# Erdei Tisztásné: Ja abbból huszonhatszor te kérted priviben aztán meg kiraktad...
#Power Stewe: Cöhh, Honda, Mazda, Hyundai, tök mindegy, mindegyik Japán fos, ráülhetsz lotyó!
#Megaszondom: Fiat? Te vagy az Dedi? Ja persze ki lehetne ilyen elfogult a Fiattal ha nem te. Olaszkocsi haggyamááá!! Figyi: kocsi= Rover 75 jó?!
#Fake Tits: A Hyundai az kóreai te agyhalott gyökér! Amúgy meg húzd a f***ra a BMW det hátha élvezi majd..
# Puff Dedi: Már megint jön a Megaszondó! Miért jó a Rover 75? Mert anyádtól azt kaptál karácsonyra?!
# Power Stewe
e sértegess te k**va mert átmegyek es kieresztem a beledet!
# Megaszondom: Tessék, már megint anyázolt, te b****kos ****hogymegb***********!
#Fake Tits: Gyere csak te r*******ves******ku********zi!
# Lajos Bá: Mi a jó*********************************it!
OK, EDDIG BIRTAM
( Bocs mindenkitől, semmi személyes!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest