- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz
juliabrilke #45 üzenetére
most nem azért, de tényleg, mi élvezet van abban, hogy egyes emberek mások hiábit használják ki, amire egy harmadik ember megpróbál védelmet épiteni? kész energiapazarlás. ha pl mind a 3 közösen dolgozna egy adott feladaton, az számitásaim szerint 1/3, azaz egyharmad idő alatt javitaná az adott problémára keresett megoldás hatékonyságát, akár többszörösen is. na ezért nem értem, mi ebben a jó... amíg Józsi bácsi 40 fokos hőségben szántja a földeket, hogy a verejtékes munkával megspórolt pénzét bankba tegye, ahol aztán biztonságban lesz egy számlán, amit egy informatikus tervezett, addig másik két ember csak hűsöl egy irodában vagy otthon, és azon élvezkednek, kinek a programja jobb, ki tud jobban kib*szni a másikkal... ez szerintem helytelen. inkább hacker-anti hacker éljen békében, keressenek együtt sok lét, és ne egymás munkáját nehezitsék meg... szal ez van. ehhez nem kell orvos meg gyógyszerész, csak ép ész! még mindig azt mondom, inkább maradok a programozásnál... szal ez van, lehet beteg, de szerintem így kéne gondolkodni a jövőben... én így akarok és így is fogok! le lehet betegezni, nem hat meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honda topik
- Synology NAS
- Linux Mint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest