Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jah, hogy az a motyó kde alapú. Elég amatőr dolog. A kde eléggé lassú, egy hackernek meg szerintem a sebesség a lényeg. Arra kell várni, hogy a rendszer behúzza a kdelibeket. Mire végez, már kopogtati is az fbi.
"meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem!"
Ezzel én is így vagyok. Azért öltem bele a linuxba egy csomó időt, és energiát, hogy legyen a stabil biztonságos rendszerem.
Amúgy meg nem értem, hogy mi a gond sh1n0b1-val. Álljunk össze, zúzzuk le a gépét, csak úgy poénból, oszt egyből másként fogja látni a kérdést.
wan wifije.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Silvercrest Rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest