- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
loszerafin #76 üzenetére
Lehet ezt élesben csinálni teljesen legálisan is: van egy rakat wargame. Ha valakit érdekel a téma, nagyon jó szórakozást nyújtanak.
-
domi007
őstag
válasz
loszerafin #76 üzenetére
loszerafin:
Teszthálózat? Ahol mindent szabad, mert az ENYÉM? Ott kipróbálhattam, nem? Ki nem próbált technikát bemutatni olyan, mint azok a youtube videók, amikről írtam: a végén kiírja, hogy HACKED!!. Nagyon jó, ilyen programot én is tudok írni...
Vírusirtó/spyware irtó?
Úgy is el lehet tulajdonítani sok mindent, ha mindezekkel rendelkezel....(bár az a "néhány intelem" még megmentő lehet)
A célközönségem: TI. Ti, akiket érdekel a számítógép, jobban értetetek hozzá, mint sokan, és érdekelne ez a téma is (hiszen a nagy Informatika témába ez is belefér). Úgy veszem észre, van, akit ez érdekelne. mert ez is egy téma. Lehet, hogy ez alapján későbbbiztonsági szakértő lesz, és ő írja majd meg a mezei usernek a javítócsomagot, a vírusirtó frissítését, stb...
Javaslom az ordoglakat.info című oldalt. Nézd meg a Sikersztorit..
Más hackerek?
Nekik minek? Itt fogjátok megosztani a "tudásotokat"?Mi ez az idézőjel? A hackerek igenis tudnak valamit...
Vladi:
THX! Azonban elköteleztem magam a mellett, hogy a modikra bízom a döntést. Még mindig várom a válaszukat...nem tudom, még meddig...juliabrilke:
Ha a userer nem akar buta maradni, akkor már régen utána nézett a dolgoknak.
De nem magyarul...
Attól még a szerver működtetője nem biztos hogy örülni fog, mert neki tök mindegy kicsoda rohasztotta le a szerverét. Neki akkor is kára származik belőle. Nem mondja majd azt, hogy "semmi gond, csak próbálkozott."
Lehet normálisan is hozzáállni ehhez (lásd a fentebbi linket, Sikersztori néven).
Lehet, hogy te is, miután betörsz mondjuk egy céghez, és elküldesz nekik valami belső infót, akkor hasonlóképpen végzed?DOMy
-
válasz
loszerafin #76 üzenetére
"A mezei userek? Nekik meg minek?"
Hogy ok se maradjanak butak. Raadasul a rendszergazda nem fan no, ok is sima userkent kezdtek.
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
loszerafin #76 üzenetére
Viszont akkor inkább most kapják el, 10 évesen még nem büntethető, ha meg olyan, később is megcsinálja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest