- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Gondolom a hálózatbiztonságból kellene alapvetően kiindulni, hiszen arra épül a wireless hálózatok biztonsága kérdéskör is (részben legalábbis).
A többi témakör is jól hangzik. A legfőbb problémám pont az, hogy nincs valami alap, amiből ki lehetne indulni (oké, pl. az OSI modell-t és különböző szabványokat tanultunk suliban, de pl. arra egyáltalán nem tértünk ki hogy melyik réteg milyen biztonsági kockázatokat hordozhat magában... Vagy volt pl. adatbiztonság, adatvédelem tantárgy is, de ott is csak nagy vonalakban volt szó pl. kriptográfiáról).
Ezért tetszett pl. a múltkori PH!-s Hacktivitys nyereményjáték is, mert rengeteg olyan dologra kezdtem el rákeresni, ami magamtól eszembe nem jutott volna, ill. nem is tudtam volna hogy pontosan mit is keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest