- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Dare2Live #52 üzenetére
még véletlenül se volt hülye kérdés. Eastman meg is adta rá a kimerítő választ. csak halkan megsúgom, hogy a fűtől csak jó társaságba leszel vidám. van, hogy semmit se érzel csak kicsit belassulsz és kiszárad a torkod. jahogy te agresszív leszel ha iszol. az a te bajod öreg. én csak sokat dumálok és persze jól érzem magam. szar lehet neked
Sött elnem hiszed még ezen felül is van atása mire gondolsz?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Dare2Live #45 üzenetére
ja lehet nem kap semmit. de addig is előzetesbe lesz szerintem. szóval nem 2 hetet fog akkor se a börtönbe tölteni
más: nekem már az is érdekes, hogy részegen az emberek mitől agresszívek? nekem egyik ismerősöm se agresszív amikor iszik. én se ezt érzem. najó a félelemérzetem kicsit gyengül, de az nem azt jelenti, hogy most akkor mindenkinek beszólogatok. az ilyen ne igyon, inkább szívjon. erről jut eszembe ha legalizálnák a füvet mennyivel kevesebb lenne az ilyen család. át lehetne nevelni a papát a piáról a fűre, attól nem lenne agresszív az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez nem egy sajnáltató fiatal lány története, hanem egy olyas valami, ami megmutatja, hogy hiába vannak sorozatos...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest