- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
válasz
SwissBread #12 üzenetére
Ha egyáltalán elindul OpenVZ-n az X, vagy mert nem fér hozzá frame bufferhez ezért elhal.
TUN-nal megvalósított VPNt is nehéz. -
SwissBread
csendes tag
-
Gdi
senior tag
-
Gdi
senior tag
válasz
SwissBread #7 üzenetére
Hát a legolcsóbb Windows VPS az kb havi nettó 3-4000Ft
valami kókány OpenVZ-t talál nettó 8-900/hóért, azon tud valami wine-t max.De ennél egy lesajnált AMD Geode vagy hasonló vékonykliens alap is olcsóbb valami bontóból
Persze, ha tudsz olcsó(bb) VPSt szívesen megnézem én is.
-
erer1000
őstag
válasz
SwissBread #7 üzenetére
köszi, ennek utána nézek
1 hónapba belefér bőven szerencsére
-
SwissBread
csendes tag
VPS esetleg? havonta pár ezer forinért lehet bérelni. Telepitesz rá egy VNC szervert és akkor mindenről lehet rá csatlakozni még androidról is.
Szerk: láttam a kommented a lesajnált laptopról. Ha az ilyen meccsek kevesebb mint egy hónapig tartanak akkor néhány helyen még ingyenes trial hónap is van.
-
Gdi
senior tag
W2000ből melyik verzió? az Advanced Server már tud RPD hoszt lenni (a workstation nem).
Amúgy egy Radmin2-re tippelnék. Vagy egy jó régi vnc -
xpsyx
tag
-
erer1000
őstag
pontosítok.
nincs kéznél modern laptop ami 0-24 ben mehet a sarokban.
LAN os lehetőség van, de ha jól tudom, ha megszakad a kapcsolat és kilép x-y , akkor utána nem tud vissza csatlakozni, csak ha újra betöltjük a mentést
Ha a feeling kell meg eredeti rendszer érzés akkor persze nem szóltam, de én tuti nem erőltetném ezt a retro laptopon való távvezérlést ha nem muszáj mert sok hajtépést okozhat.
sajnos picit a mazoizmus + felling is benne van a dologban.
ha rendszeresen játszanánk így, akkor 10-15k körül egy lesajnált, akkumlátor és hdd mentes "roncsot" is szívesen beszereznék, de sajnos nem rendszeres az ilyenmindenesetre egy próbát megér, ha élvezhetetlen lesz, akkor így jártam
-
domos
senior tag
Egy retro laptop tuti többet fogyaszt mint egy új alacsony fogyasztású, főleg hogy az új alig lesz terhelve.
-
nemlehet
őstag
Szerintem marhára tökön lövöd az egészet ezzel a régi laptop dologgal. 2018-ban igen nehezen fogsz olyasmit találni ami ilyen régi rendszert támogat és nem eszi meg a hardvert. Persze mindig lehet próbálkozni keresni régi verziókat a programokból, de hát kérdéses mennyire fog működni.
Teamviewer és AnyDesk is jó lenne erre (bár az előbbin van egy kis input lag de Heroes-nál ez nem számít szerintem) ha nem ragaszkodsz a retrohoz.
Nem tudom pontosan, hogy van-e más multi megoldás Heroes III-ban mint a hotseat, de ha van local LAN akkor a Hamachi is jó megoldás lehet akkor úgy látják egymást a gépek mintha egy hálozaton lennének, mi a haverokkal mindent régi játékot így játszunk.
Amúgy szerintem egy modernebb mostani laptop és egy retro laptop fogyasztása között nincs nagy különbség, vagy legalábbis nem hiszem el, hogy mondjuk 5-10 watt fogyasztáskülönbség számítson (bár ez se biztos, egy 2 magos N-es pentiumos laptophoz eleve csak 35W tápot adnak).
Ha a feeling kell meg eredeti rendszer érzés akkor persze nem szóltam, de én tuti nem erőltetném ezt a retro laptopon való távvezérlést ha nem muszáj mert sok hajtépést okozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24