Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
FinalWire Aida nevű programja. Ott a sebesség menü ponton állva, Riport / Gyors Riport generálása MHTML formátumba.
Ez a 2. lefuttatásból tuti kifagy, ha bármilyen instabilitás van.
Kiírja, hogy mennyi idő alatt futott le a riport generálás, illetve .html-ben lementi, elnevezed releváns módon, majd meg tudsz nyitni akár 2-3 eredményt egymás mellett és soronként össze tudod vetni, így az egyes tesztek pontszámaiból, írás/olvasás/késleltetés alakulásából illetve a lefutás idejeéből lehet következtetni, hogy mennyit javít vagy esetleg rontott az adott memória beállítás a teljesítményen.Ez nekem ilyen ALL in ONE megoldás. Egy véletlen elgépelt subtimeing-ra is lassul/akad/kifagy amitől gyakorlatban csak néha nap újraindul a gép, de mondjuk egyhangú terhelést okozó pl. hagyományos stabilitás tesztekre nem mutatod ki, pláne nem reprodukálhatóan.

-
7Heads Drago
veterán
Én nem win progit használtam erre anno. A másolás az sztem nokedli.
MEMTEST [link]
Én anno cd-ről indítottam, de már pendrive-rol is lehet. Boot után nem a win-t tölti be a gép hanem egy kis progit és teszteli a memóriát. Ha hibás akkor vagy kifagy vagy piros sorokat dobált. Persze átt kell állítani a bootot.
Volt olyan memória ami winben még elment, az ebben a progiban hibát jelzett. És random be-be fagyott a gép, vagy kilépett progikból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 32gb ddr4 ramok
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest