Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Unique girl #60 üzenetére

Ebben egyetértek.
    Én is gyakran tapasztalom, hogy az itthoni embereknek kicsit fura mentalitása van bizonyos téren. Anno mikor suliba jártam se volt már divat a tanulás :) És igen a pedálokat akkor is kinézték, bár ez talán mindig így volt.

Igaz még nem éltem külföldön, de rengeteg ismerősöm ment ki dolgozni, és rengetek origin külföldi ismerősöm van. A furcsa, hogy valamiért mindenki azt mondja, hogy 'kinn' az emberek is barátságosabbak. Ezt persze nemtudom sem cáfolni, sem alátámasztani, mindössze elhiszem, hogyha már 10-15 egymástól teljesen különböző ember állítja ezt. És ez csak a szűk ismeretségi körömből.
    Persze lehetne firtatni, hogy az itthoniaknak miért ilyen a hozzáállása, mint amilyen - mert biztos vagyok benne, hogy megvan az oka - de a tényeken sajnos akkorsem változtat.

Btw, a korodhoz képest meglepően éretten gondolkozol! :) Bár ez csak az én személyes észrevételem

Ja és az írónak. Nem értem mért kell ilyen szomorúan hazatérni :) Szerintem semmi sem akadályoz majd meg abban, hogy visszamenj, és ott állj munkába, ott kezdj illetve folytass egy új életet! :)

Új hozzászólás Aktív témák