Új hozzászólás Aktív témák

• talmida

Közösségépítő

válasz Vakegérke #15 üzenetére

Mint a macska? :((( Nem a gazdához, hanem a házhoz ?

Nem akarlak megbántani, de néhol "kicsit" demagógnak tűnik ez a szöveg. :(((
    Erre gondolok: "a dolgozók forintocskáiból finanszírozottat is kiviszik az országból."
    Spéci értem a szüleim fizettek, és nem jó általánosítani. Szerintem nem olyan sokan mentek ki azok közül, akik a nép pénzén tanultak...sőt, sok esetben azok kerültek a bársony székekbe otthon.

Vakegérke, a legnagyobb tisztelettel szeretném mondani neked, hogy megváltozott a világ. Te is gondolkodj el ezen egy kicsit. A haza határai egyre inkább elmosódnak illetve kitolódnak. Simán utazgathasz, élhetsz, dolgozhatsz szülőföldedtől távol is legálisan...és otthonnak érezheted a tágabb környezetedet is mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül. Nem ugyanaz a világ van ma, mint 50, 100, ..pláne nem, ami 500 évvel ezelőtt volt. Miért kell bűntudat alá helyezni a mai fiatalokat, vagy általában azokat, akik szabadabban vagy másként gondolkodnak?

Azt a hozzászólást nem olvastam, amire te reagáltál, mert nem érek rá annyira. Vedd ezt egy teljesen független hozzá(d)szólásnak. ;)

Új hozzászólás Aktív témák