- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
Nekem is tetszik ez a kuckó!! Kíváncsian várom a végkifejletet

-
Engineer086
Modder
-
Kephamos
addikt
Jaaaaj, ne! Csak oldallapkivágást ne! Iszonyúan bazári.
-
siti
őstag
a flex legyen veled

-
Engineer086
Modder
-
rudi
nagyúr
Azt ugye tudod, hogy jövő tavasszal jönnöd kell ezzel a géppel a Veletechre?

-
Engineer086
Modder
Én is gyönyörűnek találom, épp ezért kívülről csak a legszükségesebb dolgokat akarom megváltoztatni. Gondolok itt a hátlap átalakítására, esetleg egy szolid oldallapkivágásra, valamint a tetejére egy ventillátor helyének kivágására. A főbb munkák a belsőre korlátozódnak, szeretnék olyat alkotni, amilyet eddig még senki sem

-
Lenry
félisten
nagyon szép

két kérdés: remélem úgy modolsz majd, hogy kívülről a lehető legkevesebb változik, mert ez a ház egyszerűen gyönyörű.
a belsejével mi lesz? ha jól látom, nem teljes gép...
-
rolkaDb
aktív tag
Legalább olyan moddingot hajts végre a G5-ön, hogy legyen mi után csorgatni a nyálunkat!

-
Engineer086
Modder
Köszi fiúk, remélem sikerül a végeredményt is szépen megcsinálni

-
Recon666
Közösségépítő
Grat, szép ház!

-
zuchy
őstag
-
westcoastog
veterán
Tudom a fekete már unalmas lehet, de még sosem láttam olyan g5-ös házat, szerintem marha jól mutatna, mondjuk a rácsot ezüst színűen hagyni az elején, vagy lefújni fehérre.
Jó mod alap ez a ház. -
Engineer086
Modder
Az alma eltüntetését én is tervbe vettem
A színt illetően nálam most a grafitszürke a nyerő, de gondolkozok még más szineken is
-
Bopez
tag
Gyönyörű!!
Grat hozzá, és persze hajrá hajrá! -
westcoastog
veterán
10 ezer forintért?

holycrap, szívesebben elnézegetnék egy ilyet az asztalon mint az öreg dragont, grat hozzá.
Eltudnám képzelni feketén, az alma logót eltüntetve. -
czanga
őstag
Sok sikert kívánok!
Kíváncsian várjuk a fejleményeket!Örülök, hogy jó helyre került a ház.

-
Engineer086
Modder
PC-t szeretnék majd egyszer bele tenni, szóval át kell kissé szabni a belsejét...Köszi az oldalt, biztos sokat fog segeni az ott levő infó

Kephamos: Én ehhez a házhoz nagyon jutányos áron, 10.000 forintért jutottam hozzá, eddig mindenhol 25-30.000 forintokért láttam.
Alapvetően nem akarom megváltoztatni a dizájnt, nagyon tetszik a ház formája, felépítése. Talán majd festés lesz, némi lakatos munka még nem tudom pontosan. -
Kephamos
addikt
Mennyit kóstál egy ilyen, ha szabad kérdezni?
A dizájnhoz is hozzá fogsz nyúlni vagy csak átépíted? -
tDr1v3r
veterán
-
Engineer086
Modder
Most kezdtem hozzá a szétszereléshez...hááát egy biztos, nem egy rugóra járt az agya azoknak, akik a PC és a Mac gépeket kitalálták

-
OutsideR
aktív tag
Gratulálok hozzá!
Ezek a házak nagyon jól meg vannak csinálva.
Kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle.
Dremeles szmájli miért nincs itt???
-
Bari
Modder
Gratulálok a házikóhoz
és sok sikert kívánok az átalakításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- E-roller topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Parfüm topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!