- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Kolondrum #57 üzenetére
"Tök jó mert évek óta nincs szolgáltatós telefonom és nem is lesz! Akkor engem nem céloznak meg? Pedig meglesném a 2.2-őt, végül is ő a jelenlegi legfrissebb."
Természetesen a telefonok többsége elérhetőek szolgáltató függetlenül is, de azért előfordulnak olyan telefonok, amik csak bizonyos szolgáltatóknál vannak, és valószínűleg nem is lesz belőlük szolgáltatófüggetlen változat. De ennek az ellenkezője is igaz. Például Nexus One-t nem fogsz kapni Magyarországon egy szolgáltatónál sem.
És ahogy megjegyezték már itt előttem, jóval több androidos készülék van, de nem vállalkoztam arra, hogy felsoroljam mindet."Ebbe az OS-be azt látom amit a symbianba nem, h ennyire szabadon születnek rá okosságok. Igaz a symbian "zártsága" sem zavar mert megvannak rá a megoldások."
Ez a szabadságot úgy kell elképzelni, hogy T-Mobile Pulse-ra például a T-Mobile nem (és a gyártó Huawei sem) tervezi már a 2.2-es frissítés kiadását. Vannak ráérő fanatikus emberek, akik nekiálltak és elkezdték a Pulsera is megírni az Android 2.2-t, a 2.1-es pulse driverek és a hivatalos linux kernel alapján.
Halkan jegyzem meg, hogy bár a Linux kernel GPL alatt van terjesztve, a Huawei és a T-Mobile is magasról tesz erre, és még most sem adták ki a Huawei által használt 2.1-es kernel forrását. Ennek ellenére a fejlesztők már nagyon jól állnak, és mi Pulse tulajdonosok reménykedhetünk a 2.2-es Androidban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bios jelszó
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest