Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Bocs emberek, hogy nem reagáltam eddig, álláskeresés időszakban vagyok és kicsit összesűrűsödtek az interjúk
.Csak úgy általában. Windows alatt én is nagy híve vagyok a notepad++-nak, de eléggé jön fel nálam a Visual Studio Code. C/C++/C# marad a VS.
Linux alatt gedit-et használtam, ami nem c/c++, de ott is már inkább Code-t használok.
Vi-vel anno próbálkoztam, de az nekem egyszerűen túl bonyolult
.(#9) dabadab
Ma már egy pokol lenne használni. Gyakran txt megjelenítésre is alkalmatlan. -
VIsual Studioban '97 (vagyis az első VS) óta van Intellisense (ez csinálja többek közt a kódkiegészítést is). Azelőtt meg már bőven volt ctags, valamikor a nyolcvanas évek óta, a UNIX világban mindenki azt használta.
A notepad az mondjuk szerintem soha nem volt semmire sem alkalmas, a 64 kbyte-os max. fileméret meg kifejezetten tragikomikus volt.
-
Cucuska2
addikt
Mi nálunk (matematikusi szak) volt egy tanár, aki mindenkivel elkezdett üvölteni, aki C++-t nem vimben ír, és rosszul használja a billentyűzetparancsokat. Amennyire meg kell tanulni programozni, arra egy CodeBlocks is bőven elég lett volna, de nem, két vim ablak, mert csak úgy a jó. Látom a rációt mögötte, csak nekünk feleslegesen sok és túlbonyolított.
-
Gdi
senior tag
"Kódkiegészítést használó IDE volt egyáltalán 2000-2004 környékén?"
Borland Delphi 7 tudott. -
Lenry
félisten
-
vi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
elithun
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
Én munkában is mai napig Notepad++-ban kezdek neki a web alapú dolgoknak.
Aztán mikor kezdi kinőni magát, akkor megy át Netbeans-es projektbe.
Egy IDE azért csodákra képes. C# tudásom sehol nem lenne, ha nem lenne imho olyan menő a Visual Studio manapság, mint amilyen. Elég sokszor fogja a kezem. (Persze sokszor pont amiatt szívok.
) -
updog
őstag
HTML-t én Dreamweaverben kódoltam anno 2000-es évek elején, volt benne minden mi szem-szájnak ingere
Persze nem is volt igaz az "internet hiányában" feltétel. Jó kis 14.4K betárcsázós net, sejj 
-
MineFox54
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
A PHPStorm nagy királyság
, én is örülnék neki... Pedig a funkcióinak 1/10-edét sem használom ki szinte. -
mbalint987
aktív tag
A suliban a mai napig webprogramozásra Notepad++ programot használunk, ami mint tudjuk, nem IDE, szóval nincs kódkiegészítés, nincsen szintaktikai elemzés, csak egy kis kódszínezés. C#-hoz fel van rakva a Visual Studio, az oktatási intézmények számára ingyenesen elérhető PhpStrorm-ot viszont nem hajlandóak bevezetni, pedig ég és föld programozni egy IDE segítségével vagy anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán mikor kezdi kinőni magát, akkor megy át Netbeans-es projektbe.
)