Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Onedrive-ot és társait mennyire ellenőrzik? Nem azért kérdezem, mert tömve van illegális tartalommal, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis mennyire lesnek bele illetéktelenek a cuccaimba.
Mert ha egy irodista belelát, hogy van-e ott illegális tartalmam, akkor láthatja a pucér képeimet is (Nem, pucér képem sincs, ráadásul tőlem bármely ügyintéző hölgyike leselkedhet)
-
Mate
nagyúr
+20Gb-ot az kapott, aki fel volt iratkozva a onedrive hírlevélre.
+100Gb-ot gyakorlatilag mindenki kapott, aki bejelentkezett 20:11 és kb. 20:45 között.
További 100 Gb-ot kap az, aki elmegy usa-ban egy ms store-ba (ha jól értettem a dolgot)Úgyhogy én jól jártam és valószínüleg meg fogom hosszabítani jövőre a dolgot. Úgyhogy potenciális ügyfél vagyok.
Ja és amit leírtál az rám közel 100%-ban igaz.
-
Mate
nagyúr
Múlt héten gondolkodtam, hogy jó lenne már egy felhő. Szétnéztem és skydrive-ra esett a választás, mert külső program nélkül, amúgy is jól integrálva benne van office-van és winben is.
Nézegettem neten az útmutatót és feliratkoztam a hírlevére.
Tegnap előtt aztán a nagy elhatározás. Holnap szelektálom ami kell és megtöltöm a 7Gb-os tárhelyet és megnézem mennyit kell vennem még, hogy újra tudjam húzni a gépet.
Tegnap reggel belépek és látom, hogy emailben kaptam +20Gb-ot 1 évre. Hoppá, már alig kell hozzá venni és mehet is a másolás.
Másolgattam is egész nap, félig meg is telt már. Aztán este kaptam 100Gb-ot mind a kettőre 1 évre. Ennél jobb kezdet számomra nem is létezhetne, úgyhogy engem egyelőre (1 évig biztosan) megnyert magának a skydrive, akarom mondani a OneDrive
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hivatalos bejelentésre, az árszabásra és a teljes funkciólistára még két hetet várni kell, de az átállás megkezdődött.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest