Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Hehehe
Érdekes, én pont ellenkező szemszögből látom a dolgot
Szeretem a "vérprő" PC-seket, ahogy próbálják elmagyarázni, mennyivel okosabb dolog félévente HW-t cserélni és szopni az állandóan szar drájverekkel
Meg mennyivel "komolyabb és magasabb szintű" a célzás egérrel és billel
Holott csak és kizárólag annyi előnye van hogy egyszerűbb a pontos célzás az FPS-ekben xD (Persze azért nem árt mellé az Aim, de ezt hagyjuk xD)
Retteghetek hogy nem fut ki a termék??? 8+ éves konzolon játszom ... A 2 éves PC-m meg már régen elavult xD Legalább tudnád mit beszélsz
Fizetem a 800!!! forintos havidíjat (Mennyi most egy doboz cigi?) és a multi mellett még akciósan veszem a dolgokat... Aki nem multizik, annak még ezt sem kell ...
A CoD-os példád a hab a tortán
Nem a CoD az a játék, amiből évről évre kijön, majdnem mindig ugyanaz, és kénytelen vagy megvenni újra és újra, csak hogy játszani tudj? Ez a PC-s alkatrészekre jellemzőbb, nem a konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Xbox One elég erős lehet, de nem egyszerű a megvalósítás.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest