Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
"A baj az, hogy a "jogszerűség" vizsgálatát egy arra teljesen alkalmatlan, de legalább drága technológiával akarják megoldani."
Kik?
"A Youtube/Google meg nem fenyeget, hanem elmondja, hogy mi várható." Elmondja, amit most mondani kell. Ha pedig úgy is lenne, akkor sem látom, hogy miért nincs más út. Feltöltéskor megmondom én, hogy mi van a videóban és ha van benne jogvédett tartalom, akkor csatolom a licenszem. Ha pedig mindenképpen a 20 éves bmw-m belső kamerás képe alatt szólni kell a tiesztónak, akkor így jártam. Sokkal gyorsabban és kisebb hibával lehet valamit ellenőrizni, amiről tudod, hogy mi. Pl. szeretem hallatni a hangom, csinálok egy csatornát, googli dob egy random mondatot, beolvasom, eltárolja és utána saját elmélkedéseim 0.3ms alatt a felhőben várják a gyanútlan látogatókat. Tudom, szar megoldás, nem is két évem volt rá, hanem 2 percem. Azt, hogy nem lehet megcsinálni persze rövidebb volt kitalálni, főleg ha nem is akarom."A demokratikus választások nem feltétlenül szavatolják" teljesen igaz, de azért az a másik véglet, amit sokan suggalanak, hogy a "nép" akarata ellen történt a döntéshozás. (A "nép"-nek szerintem nem volt véleménye, 90%, nem is hallott róla háttérzajnál jobban.)
"PH pont nem mentesül, mivel nem érvényes rá a "három évnél nem régebbi" kikötés" Vagyot láttam kötőszóként. A hivatalos magyar verzió Meló után ránézek mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest