Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
üzenetére
Igazad van neked is sok mindenben, mert mint szinte minden, amit írtam, szubjektív. Teljesen nézőpont kérdése. És természetesen személyiségé.
Szerintem nem össze kell kukázni egy társaságot a helyi törzshelyen. Egyáltalán mi az, hogy helyi törzshely. A Te törzshelyed azért törzshely, mert számodra az a preferált központ. A másokhoz való bizonyos szintű alkalmazkodás fontos dolog. Egy igazán jó társas élet záloga is az alkalmazkodásban keresendő véleményem szerint. Minden hosszabb kapcsolatban alkalmazkodnak a felek, ah tetszik nekik, ha nem, és ez a baráti viszonyokra is igaz, csak jelentősen eltérő módon. Én amit írtam a saját példámból írtam. Szerencsésnem mondhatom magam, mert találtam egy helyet, ahol elfogadnak annak, aki vagyok. Van, aki kedvel és van, aki nem, de elmondhatom, hogy visszavárnak oda és számítanak rám. Minden szorult helyzetben a legjobb érzést az tudja nyújtani, hogy mindig vannak, akik szívesen látnak. Ez itt belül nagyon sokat számít szerintem.
Lehet hogy nem igazán érted milyen társaságra gondolok. Leírtam, hogy ne olyan társaságot keressen, ahol "illegetni-billegetni" kell majd magát, hanem olyan, ahol ő maga lehet. Ha talál egy helyet, ahol ő nagyon jól érzi magát, akkor ki lehet találni, hogy biztos lesznek oda járó emberkék, akik hasonlítanak rá. Mert így a hely lesz a közös nevező. Egy biztos pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest