- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsasandor9
tag
Senkinek nem hiányzik belőle a 4G?

-
vadkanok
újonc
-
akosxyz
senior tag
Jó a teszt és a telefon is korrekt. Ekkora akkumulátorral tényleg elmegy napokig

Ha az ember nem egy superuser akkor várható a 3-4 nap.
-
fatty
aktív tag
Jött egy OTA frissítés, simán feltelepült, de a root jognak annyi. Most kereshetem a root leírást

-
dime27
őstag
Ennyi lett a kijelzőidő a 3ik feltöltés után!A 3g csak éjszakákra lett kikapcsolva a többi időben pedig futott a facebook és a messenger a háttérben volt benne kevés youtubozás is igaz az csak wifivel valamint sok-sok böngészés és facebookozás!Én maximálisan elégedett vagyok a telóval, eddig ez a legjobb kínaim, ha az összes tulajdonságot egykalap alá kell vennem!
-
dime27
őstag
-
Pítőr
aktív tag
-
dime27
őstag
-
Pítőr
aktív tag
-
dime27
őstag
Geekbench 3 akkuteszt ezen a lenovo p780-om 3900 pontot ért el és az alatt ugye joval kisebb hardver dolgozik HD kijelzővel! A teszt a második teljes feltöltés után futott le!

-
dime27
őstag
Eddig első töltés után 1 nap 8 órája megy a telefon és folyamatos 3g mellett ill sok facebookozás és messengerezés után bele van téve 3 h kijelzőidő és 65%-on van az akksi még! A telefon romjára nincs egy panaszom se, minden műxik rajta és gyors! Eddigi kínai telefonjaim közül ez csinálja a legszebb képeket, pedig volt xiaomi mi3-om is!

-
tekk
tag
-
dime27
őstag
Sikerült beszereznem egy ilyen telót, idáig nagyon meg vagyok elégedve vele!

-
Pítőr
aktív tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
Pítőr
aktív tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
fatty
aktív tag
Szülők címére rendeltem, oda ez volt az első külföldi rendelés, és holland postán keresztül jött.
-
Pítőr
aktív tag
-
Onei
csendes tag
-
fatty
aktív tag
Szintén vettem alin, akciós Ele P5000-et. Szerencsére áfa/vám mentesen megkaptam, így ötvenezer párszáz forintból megállt.

-
r3dsnake
nagyúr
Mert szar a lefedettsége az LTE-hez képest.
-
Tomi_Ohl
veterán
Azta... Nem semmi..
-
scope2007
addikt
Vállalhatónak tűnik a cucc ennyiért

Köszi a leírást, bemutatást -
tekk
tag
-
caprine
senior tag
Így van, nekem THL W200s-van, és 1 éve amikor vettem 200$ áron adták, majdnem azonos vassal, még az OS is 4.4.2 azonos, igaz nekem 32GB a tárhely, de kisebb az aksi.
Nekem vámmal 55-ből kijött fóliával 2 tokkal.
Azért ez a "négynapos" azért kicsit slendrián megfogalmazás, nem eléggé pontos megfogalmazás. Az enyém kisebb aksival hetente töltöm, de akár egy délelőtt is le tudom nullázni ha nagyon ráérek.
Egyébként jónak tünő telefon, reméljük sokáig tudod problémamentesen használni.
-
Dexar007
veterán
Hat nekem a One S az 1650-es aksijaval siman elmegy 4 napot.Ezt akkor lehet havonta toltenem csak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Onei
csendes tag
Van esetleg még valakinek még tapasztalata Elephone-al??
-
creation
senior tag
Én Lenovo-t vettem, már bánom. Annak ellenére, hoyg hazai márkaszervíz létezik hozzá, a garanciáztatása bonyolultabb mint egy kínai vacaké, nem is beszélve a telefon egyéb hibáiról, melyek az általuk javasolt frissítések hatására jött létre és nem tudják javítani!
Szóval Köszönöm, de akkor inkább elefánt mobil!
-
aelod
veterán
Nem tudom csak tippeltem...
Ezért nem is szoktam lottózni
(#31) CrytekAkkor ne vegyél. Semmi nem kötelező...
A lenovokról én is olvastam már jópár bakit és bugot.

-
alkatraz3000
őstag
-
Pítőr
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
Ilyen noname nevenincs izéket vegyen a hohér.
Majd ha a Lenovo,ZTE,Xiaomi vagy ezekkel egyszintű cég csinál ilyen meg is veszem.
De ez ilyen elefántos meg ez a másik mint a cipőknél a sadida használható valamire biztosan,de soha meg nem venném. -
aelod
veterán
-
Pítőr
aktív tag
-
Onei
csendes tag
Jó pozitívat olvasni az Elephone-ról mert én most a G7-et nézegetem. A G6-ot már fogdostam és elég szép és jól összerakott telefon.
-
Crytek
nagyúr
Az álmom: ugyanekkora aksival egy Snapdragon 615-810 ,4G,3GB ram, 64GB tárhely.
Bár ahogy a gyártokat elnézem ilyen soha nem lesz.Mindig az nincs amit az ember a legjobban szeretne.
-
zizi7229
tag
-
aelod
veterán
Remek telefon. Nekem Galaxy Ace 4 van már egy ideje de szinte alig engedem fel 4g-re. Egyrészt gyorsabban merül és nincs szükségem az extra sebességre. Elég bőven a 3g. Sőt napközben csak 2g-n lógok mert csak viber és fb messenger aminek kell netkapcsolat. Oda meg elég a 2g is és kíméletes az akksival. Az én felhasználói szokásom mellett a telefon 1900-as akksival 5óra kijelző időt produkál. A tesztben szereplő viszont lenne vagy 8-9 is szerintem

Nekem kifejezetten tetszik. Viszont ami hátrány lehet a mérete 5". Elég kis tenyerem van. Már az Ace 4-et is néha nehéz egy kézzel stabilan vezérelni.
A teszt jó. Ilyen akku teszteket rakhatnának a mobilarénás srácok is a cikkeikbe.

-
Istyu74
aktív tag
Hogy lett 180 dollárból 65000 ft??
Most az Aliexpressen 188 ért van az olyan 55000 ft.
290 el számolva.Egyébként jó kis cikk lett. Nem értem a nagyobb gyártok miért nem mennek rá jobban a nagyobb akku kapacitásra.
Még ha kicsit nagyobb is tőle a telefon a készenléti idő kárpótolja az embert. -
simihun
aktív tag
köszönet a cikkért!
elképzelhető, hogy idén beszerzek egy ilyen mamutot

-
Den Hadnagy
senior tag
Jól megírt cikk, kellemes készülék. Számomra nagy kár a fizikai billentyűért, allergiás vagyok rá, ez tart vissza az S6tól is. A 4g kicsit hiányzik, már ha az időtállóságot nézem. Amúgy jó ár-érték arányú telefon, ha valaki az akkuidőre utazik.
-
alkatraz3000
őstag
-
n@p@lm
addikt
mármint hogy nem ad 4g-t üzleti flottában?
érdekes, mivel tavasztól az alja nép dominósokat is felengedik a 4g hálózatra.
a félreértések elkerülése végett én is dominos vagyok. -
alkatraz3000
őstag
-
pprod94
aktív tag
Rövid, tömör, lényegre törő írás, köszönjük! Az akku méret igen impozáns!
A droid nem bugos? Thl 5000-et említett itt a kolléga, egybe belefutottam, akksit furán jelezte, ezentúl mindig megteltnek jelezte a belső sd-t.. Használd egészséggel a nagy S2-d! 
-
n@p@lm
addikt
mert ahol nincs 3g ott már nem is lesz, 4g a fő csapásirány (hálózat fejlesztésben).
-
TRIvidore
tag
Ennyiért megérte. Jó cikk lett.
-
tekk
tag
-
alkatraz3000
őstag
-
tekk
tag
-
club1
veterán
-
rdt89
addikt
Jó teszt, tetszik a telefon is, nekem is ilyen hardverrel van egy telefonom, és tényleg nagyon jó, még a 2.000 akkumulátorral is simán kibír 1 napot.
Egy kérdés. 4G-s a telefon, mert van egy bejegyzés, ahol ezt említed, a másik oldalon, meg azt írod, hogy 3G-s (utána néztem, ahol csak 3G-t ír, de mivel nem leírás, hanem ténylegesen nálad van te jobban tudod). Bemásolom a részt: "1. SIM foglalatban 4G/3G/2G,"
Használd egészséggel amúgy a telefont.
-
PeterPH
senior tag
A THL 5000 kb ugyanez volt lassan egy éve.
-
alkatraz3000
őstag
A dizájn mondjuk eleg esetlen. Olyan kis nyominak hat, de ha jol működik, akkor elnezheto neki.
-
szabonagyur
félisten
Egy ilyet venni kella csapatba

-
alkatraz3000
őstag
Mondjuk az ujjlenyomatolvaso pont nem működik jol a samsungon sem. Egy videót tehetnel fel róla, érdekelne milyen.
-
AllTheBest
őstag
-
ncc1701
veterán
Ajánlom figyelmedbe az akku méretét. (Selling poiont, tudod...)
-
AllTheBest
őstag
180euróért már lehet Meizu M1 Note-ot is kapni, ami valamivel erősebb ennél, bár lehet, hogy valakinek az már túl nagy

Ettől függetlenül maga a telefon tetszik, csak a kávák nekem kicsit vastagnak tűnnek -
MongolZ
addikt
Nagyon korrekt teszt, köszi érte.
(Ha egy "normális" OS-t futtatna, elérhetné akár az 1 hetes álomhatárt is)
-
Duree
veterán
Tetszik,de sajnos nem szeretem az Androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)