- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Csak tippelek, de szerintem arra celoz, hogy a legtöbb jatek az achievementek teljesítéséért altalaban "kerek" mennyisegu (5-10-20 stb. db) xbox pontot vagy mit ad, es igy az accountodhoz tartozo osszpontszam is nagy valoszinuseggel "kerek". Namost, ha ezzel a jatekkal megcsinalsz par achievementet, akkor ennek lottek, marpedig ezek szerint ez fontos lehet egyeseknek.
Egyebkent a teszt tesztett, koszonom, meg is hozta a kedvem a jatekhoz. Csak ne lenne az a franya IAP ennyire dominans (mar legalabbis a cikkbol kiindulva ugy erzem, hogy az). De proba cseresznye, belevagok
-
-
Wesder
titán
válasz
Ereshkigal #3 üzenetére
Ez most jött meg wp-re? 2014-ben màr androidra is volt, 10p-t jàtszottam vele
-
Lvl 8-ig játszottam vele tegnap, én a cikk alapján valami jobbat vártam.
Először is az irányítás: igazándiból csak bökdösni kell az emberünket az út mentén, aztán magától lelő mindent, mint ahogy a segítői is. Persze boss harcoknál azért érdemes odafigyelni, és az addokat ütni először. Most már szinte minden boss harcnál egy italt el kell használnom, és az italok drágák... de lehet, én vagyok béna.
Az említett sok tárgynak a nyomát se láttam; vendortól tudtam venni egy új fegyvert, meg pár gyűrűt, és ennyi; a küldetésekből esik egyáltalán valami felszerelés? Vannak ugyan még tárgyak, sokkal jobbak, kristályokért... IAP mindenhol. Persze lehet, hogy nincs rájuk szükség.
A raidelést akartam még kipróbálni, mert számomra kezdett monoton lenni a játék, de valahogy nem sikerült. Vagy kicsi a szintem, vagy nem voltunk elegen. Mondjuk ezt sem értem, mert elvileg a városban valami 400 körüli játékos volt este, de nem találtam olyan floort, ahol 1-2 embernél több lett volna. -
$p@rr0w
őstag
'illetve aki kényes az összpontszámára (mert ilyen is van)'
ezt valaki elmagyarazna hogy mit jelent? -
Saccco
nagyúr
Ez most felkeltette az érdeklődésemet.
IAP mennyire durva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest